Muntatge d'Asraf Beno emocionat a 'GH Duo', Kiko Rivera seriós amb gorra i màscara i el logo del programa
TELEVISIÓ

Asraf Beno frena 'GH Dúo' i pren una decisió impensable per a Kiko Rivera

Asraf Beno ha sorprès tothom fent alguna cosa inesperada a la recta final de 'GH Dúo', relacionada amb la seva família política


Asraf Beno està vivint un moment feliç, ja que s'ha convertit en un dels finalistes de GH Dúo. Però aquesta situació també li ha fet estar especialment sensible i amb les emocions a flor de pell. Tant és així que ha decidit fer una cosa impensable i absolutament sorprenent, que ha deixat bocabadat el seu cunyat, Kiko Rivera.

En concret, Asraf Beno, entre llàgrimes, ha demanat perdó públicament a la seva sogra, Isabel Pantoja, per una frase fora de lloc que va pronunciar anys enrere. Frase que va ser el desencadenant que ella decidís no voler saber-ne res. Vaja, que ha fet un pas en pro de la reconciliació.

Asraf Beno sorprèn demanant novament perdó a la sogra

Asraf Beno ha viscut una segona semifinal de GH Dúo plena d'emocions, que ha acabat amb l'expulsió d'Elena i amb la presència d'Adara a la casa. Gala en què s'ha vist, a més, un vídeo d'aquests dies al confessionari. Un vídeo en què es mostrava entre llàgrimes llançant un missatge a la mare de la seva dona.

El concursant ha aparegut destrossat a les imatges i ha dedicat unes paraules a Isabel, amb la qual no té relació des de fa temps. Ha dit: “La meva sogra no sé si estarà orgullosa de mi o no, encara que no crec que estigui decebuda. Espero que estigui satisfeta del meu pas pel concurs”.

En aquest punt, Asraf ha volgut, una vegada més, demanar-li disculpes pel comentari desafortunat que va fer fa anys al reality La Casa Fuerte. I és que en aquest no va dubtar a definir el clan Pantoja com “una merda de família”.

Captura de 'GH Duo' amb Asraf Beno plorant amb bigoti el 27 de febrer de 2024

Beno exactament li ha demanat perdó dient: “Em penedeixo de dir una paraula fa temps. Ja vaig demanar disculpes fa moltíssim. No hauria d'haver dit això i és el que em fa mal”.

“M'agradaria que la relació fos una altra, però no depèn de mi. Si li hagués de dir alguna cosa, li diria una altra vegada que ho sento i que tant de bo puguem tenir una conversa. Li demanaria perdó una i mil vegades si cal”.

Asraf Beno rep el suport incondicional de la seva dona

Asraf Beno ha deixat més d'un perplex amb aquesta declaració i possiblement també Kiko, que tampoc té relació amb la 'tonadillera' ni la vol tenir. Declaració que el mateix protagonista ha vist en directe a GH Dúo amb la seva dona, que li ha donat ànims davant de la final.

Després de l'emissió del vídeo, ella ha estat molt contundent, malgrat l'emoció que es veia als seus ulls. És clar, perquè no vol que el seu marit es rebaixi més davant de la cantant.

Captura de 'GH Duo' amb Isa Pantoja amb un abric marró i botes platejades donant les mans a Asraf Beno amb un vestit de ratlles el 27 de febrer de 2024

Així, ella ha manifestat: “Ja has demanat disculpes un munt de vegades i no cal que continues amaçant-te amb aquesta història. La relació amb la meva família és nul·la, però no és per part nostra. Igualment, jo miro el present”.

“Obvi que estic agraïda per tot el que m'ha donat la meva mare, però ara tinc una família, un fill i un marit meravellós. I me'n sento molt orgullosa”.

La presentadora de GH Dúo, Marta Flich, ha volgut saber si Asraf o Isa enviarien un missatge a Pantoja per si els estigués veient. I la jove ha dit: “Ella ja sap què penso i allò que li hagi de dir li ho diré a ella, quan vulgui”.

Després d'això, Beno s'ha quedat emocionat i amb la intenció de tornar a demanar perdó pel passat. Però la seva dona li ha tornat a frenar: “Deixa de fustigar-te, tu has canviat, eres d'una altra manera i jo també. Punt”.

D'aquesta manera, s'ha tancat l'assumpte i ara el participant s'ha de centrar en un altre: ser el guanyador de GH Dúo. Es juga el maletí amb Lucía i Manuel.

Cal esperar demà dijous per sortir de dubtes sobre la identitat del triomfador de l'edició. Qualsevol cosa pot passar.

➡️ Televisió

Més notícies: