Muntatge d'Elena Rodríguez amb els braços plegats i un jersei vermell i Asraf Beno amb una samarreta marró mirant-se, i una imatge d'Asraf consolant Elena mentre plora

TELEVISIÓ

Asraf Beno consola Elena Rodríguez després de descobrir què està fent la seva família

Asraf Beno ha estat el suport principal que Elena Rodríguez ha tingut a la casa de Guadalix després de patir un revés enorme

Asraf Beno i Elena Rodríguez, així com els altres concursants de GH Dúo que continuen a la casa, han viscut una nit de diumenge especial. I és que han vist els seus defensors donar-ho tot per aconseguir que un es converteixi en el guanyador. No obstant això, aquesta situació ha comportat un moment realment dur.

El que ha passat és que Elena Rodríguez ha vist que el seu fill, Aitor Molinero, al contrari que els altres familiars, no era a plató. Això l'ha enfonsada davant el temor de sortir del reality i no tenir ningú a qui abraçar. Davant d'això, ha trencat a plorar i qui no ha dubtat a consolar-la i animar-la ha estat Asraf Beno.

Elena Rodríguez es trenca i Asraf Beno es converteix en el seu suport

Elena Rodríguez va viure dijous passat un dels millors dies que ha viscut a GH Dúo, ja que va conèixer que es convertia en finalista. Però, fa unes hores, al contrari, ha patit un moment que l'ha destrossada del tot. Ha arribat quan el seu fill, igual que els altres defensors, ha parlat per aconseguir que el públic la voti i es converteixi en la guanyadora de la final de dijous.

Captura de 'GH Duo' amb Elena Rodríguez somrient amb una jaqueta negra i el seu fill en una pantalla el 25 de febrer de 2024
Elena Rodríguez ha seguit atentament les paraules del seu fill | Mediaset

Elena Rodríguez ha comprovat que Aitor no era a plató, ha parlat des de casa seva. I ha dit: “Ha d'arribar a la final perquè ha estat tolerant, educada, comprensiva i empàtica amb els companys. Bona mostra d'això és que les últimes setmanes ha estat la menys nominada”.

“No necessita tenir un perfil polèmic per concursar. A més, és la dona més bona, la que dona més amor, és dolça, és la millor mare. S'ho mereix, t'estimo molt”.

Elena s'ha emocionat amb les paraules d'ell, tot i que després ha trencat a plorar per un altre motiu. Ho ha fet quan s'ha adonat que el jove no era al plató. Unes llàgrimes que han portat Asraf a abraçar-la immediatament per intentar consolar-la i animar-la.

Captura de 'GH Duo' amb Elena Rodríguez plorant amb una jaqueta negra i Asraf Beno mirant de banda emocionat amb una jaqueta blava el 25 de febrer de 2024
Asraf Beno ha abraçat i ha donat afecte a Elena Rodríguez davant d'això que ha passat | Mediaset

Elena Rodríguez confessa a GH Dúo el que la preocupa

Elena Rodríguez no ha pogut parar de plorar i això ha provocat la sorpresa de tot el món. Per això, Ion Aramendi, el presentador, no ha dubtat a preguntar-li què li passava. Ella no ha pogut parlar en un primer moment, per la qual cosa Asraf ha intervingut per explicar el que passava.

Així, el concursant ha dit: “S'ha quedat preocupada per això d'Aitor. Sí, perquè està intranquil·la pel motiu pel qual Aitor ha connectat des de casa seva i no des del plató”.

En aquest punt, Elena ha aconseguit deixar de plorar per dir: “Si me'n vaig avui, no hi ha ningú per rebre'm. Ho sento”. Paraules davant les quals Beno ha tornat a abraçar-la i donar-li afecte.

Elena Rodríguez també ha estat tranquil·litzada per Ion, que li ha donat explicacions pels fets. Ha dit: “És normal que les notícies de l'exterior us pertorbin. Però jo et dic que no tens res de què preocupar-te”.

“És una qüestió simplement logística, per això hem connectat amb el teu fill així. És pura logística per no tenir la capacitat de venir fins aquí per altres motius professionals. No et preocupis, perquè és una cosa puntual, no passa res”.

Quant al fet que Elena pogués ser expulsada i no tingués ningú a plató, també ha intentat calmar-la. Ho ha fet manifestant: “Passi el que passi, tindràs unes abraçades on trobar suport i som aquí per donar-te suport, sigui qui sigui, l'expulsat. Per això hi ha tot l'equip pendent de tots vosaltres”.

La pitjor por de Rodríguez, sortir i no tenir la família, no s'ha complert al final, ja que l'eliminada ha estat Mayka. Per tant, dijous que ve se sabrà el nom del guanyador, que estarà entre els quatre concursants que queden. Ens estem referint a Asraf, Elena, Lucía i Manuel.

La sort ja ha estat tirada. Qualsevol dels participants es pot proclamar vencedor, ja que tots s'han entregat al màxim al reality.