Muntatge d'Àngel Crist seriós amb una cinta vermella al cap i una samarreta militar, el logotip de 'Supervivientes' i una càmera amb el botó d'Off

TELEVISIÓ

Ángel Cristo revela què passa a 'Supervivientes' quan s'apaguen les càmeres

Ángel Cristo ha tornat a convertir-se en protagonista de 'Supervivientes' explicant allò que els espectadors no veuen

Ángel Cristo porta des del començament de Supervivientes tenint problemes amb l'equip del reality i amb els seus companys. I ara ha tornat a viure un enfrontament, arran del qual ha fet una confessió inesperada.

Ángel Cristo, després d'una discussió amb Gorka, l'ha acusat de tenir suposadament un comportament vergonyós quan els espectadors no els estan veient. A continuació, ha aprofitat per esclatar i deixar en qüestionament altres participants.

Ángel Cristo viu un nou xoc amb Gorka a Supervivientes

Ángel Cristo està tenint un recorregut a Supervivientes marcat pel seu caràcter altiu, la seva prepotència, els seus insults i la seva falta de companyonia. Així, ha esclatat contra concursants com ara Carmen Borrego i fins i tot ha tingut més d'una topada amb Sandra Barneda. I ara, per si no n'hi hagués prou, ha trencat la seva relació amb Gorka.

El fill de Bárbara Rey havia trobat un amic en el basc, encara que tot s'ha trencat quan en directe ha insinuat una cosa que a aquell no li ha agradat. Ha deixat caure que, tenint xicota, podria estar apropant-se massa a Marieta, a qui ha dedicat tota mena de desqualificatius.

Captura de 'Supervivientes' amb Gorka amb la mà al coll i Ángel Cristo parlant amb les cames creuades el 17 d'abril de 2024

Però, per si no n'hi hagués prou, hores després, Ángel s'ha enfrontat a Gorka al reality pel foc. Ell ha exposat que deixa de banda cuidar aquell i que no ha anat a recollir llenya perquè el basc li ha faltat al respecte. I això ha fet que l'assenyalat s'hagi encès: “Tu sí que ens vas faltar al respecte vacil·lant-nos a la cara”.

“Mentre tot el grup estava doblegant l'esquena, tu estaves aquí pentinant-te cap arrere. Ens vas vacil·lar i, a més, això va ser la punta de tota la setmana que portes donant per cul”.

Ángel Cristo explica allò que no es veu a Supervivientes

Ángel Cristo, després d'això que va passar en ple directe de Supervivientes, ha volgut donar el seu punt de vista sobre la tensió que estava vivint amb Gorka. Després que aquest manifestés que “m'ha perdut, perquè li he vist la veritable cara”, ha decidit fer el seu monòleg habitual. Ha dit: “Prefereixo evitar ja aquest tipus de conflictes”.

Això sí, tot seguit, tirant la pedra, ha deixat el basc en mal lloc, explicant el que suposadament passa quan els espectadors no els veuen. I és que ha manifestat: “Jo poso els meus límits, límits que quan a ell li'ls marca l'equip de seguretat de Supervivientes, els envia a prendre pel cul. També els amenaça de rebentar-los si estiguéssim a Espanya, però això no sortirà”.

El seu company ha negat el que Cristo ha explicat, encara que ell ha tornat amb el tretze són tretze, ha reiterat que “et tenen gravat”. I després ha tornat a mostrar la seva prepotència habitual: “M'encanta estar sent el dolent de l'edició. Només puc gaudir-ne i no puc dir res més”.

Captura de 'Supervivientes' amb Gorka parlant amb samarreta negra des de la palapa el 17 d'abril de 2024

Per si no n'hi hagués prou, que Ángel ha volgut continuar fent-se el graciós, esclatant contra tots els membres del seu grup. Ho ha fet etzibant: “A Gorka li diria, com el gran filòsof Anthony Blake, que el que pot haver vist pot ser fruit de la seva imaginació. A Miri, que la vida és com una caixa de bombons, per la qual cosa mai saps què et tocarà”.

“A Marieta no sé què dir-li, es confon molt. Com aquesta miss que va dir que Confuci va ser el que va inventar la confusió. I després diria que jo soc com la gran cantant Jeanette, que soc així perquè la vida m'ha fet així”.

Captura de 'Supervivientes' amb els concursants asseguts a la palapa i Carlos Sobera parlant en vestit blau i camisa de colors des de plató el 16 d'abril de 2024

Sense oblidar que per a Javier Ungría també ha tingut dedicatòria. Ha expressat: "Ell és com Groucho Marx, que té unes idees i, si no agraden, en té unes altres".

I hi ha afegit: “M'encanta ser el dolent, sé que em volen eliminar tant sí com no. Però jo hi seré fins que la gent vulgui”.

➡️ Televisió

Més notícies: