Muntatge de Xavier Garcia Albiol i Dolors Sabater de la CUP

POLÍTICA

El zasca de Xavier García Albiol a una exdiputada de la CUP

Acusen l'alcalde de Badalona de mentir i ell ensenya les proves: 'la candidata de la CUP segueix en la seva realitat paral·lela'

Com més ataquen l'alcalde de Badalona, més reforçat surt. El principal motiu és que Albiol sol fer referència a la realitat i ofereix proves. Això és el que li ha passat ara a l'exdiputada de la CUP, Dolors Sabater. “Donya erre que erre”, li ha anomenat Albiol.

Objectiu: enfonsar Albiol

Sabater Puig se suma als atacs a García Albiol. Fa poc, ho va fer una assessora del PSC, que va denunciar Albiol per un delicte d'agressions lleus durant la campanya electoral. El jutge va arxivar la causa després que la investigació no donés cap resultat. “Bruta manera de fer política”, va dir Albiol sobre aquest episodi.

El cas és que Dolors Sabater, la líder de Guanyem Badalona, ha insistit en una informació falsa. Fa temps van denunciar que Albiol no havia estat mai titular del Consell d'Europa ni de l'òrgan de decisió. “Política comunicativa enganyosa com a pràctica habitual del PP Badalona que els mitjans reprodueixen acríticament”, ha dit al seu perfil de X:

Tuit de Dolors Sabater contra Xavier Garcia Albiol

Al cap de poques hores, Albiol li ha respost i s'ha marcat un important 'zasca'. L'alcalde de Badalona ha ensenyat la seva acreditació i la llista de la delegació d'Espanya en aquest organisme de la Unió Europea. "La candidata de la CUP segueix en la seva realitat paral·lela", ha comentat Albiol al seu missatge de resposta:

Tuit de Xavier Garcia Albiol contra Dolors Sabater

Els usuaris se n'han fet ressò. La majoria han mostrat el suport tancat que li donen al seu alcalde. “Algun dia us adonareu de per quina raó molts hem preferit, sense ser votants del PP, Albiol com a alcalde”. Altres li retreien a Dolors Sabater la seva actitud negativa i la seva crítica constant.

El cas d'Albiol és digne d'estudi en un lloc com Catalunya. Tot i ser del PP, ha aconseguit majoria absoluta posant sobre la taula problemes reals com l'okupació o la inseguretat a la seva ciutat. No amb maniobres polítiques de joc curt que, al final, només interessen els convençuts.

➡️ Política

Més notícies: