El president de Vox, Santiago Abascal (d), i el secretari general de Vox, Ignacio Garriga (i), durant l'acte de cloenda de l'Assemblea General del partit, al Recinte Firal d'IFEMA MADRID, el 24 de juny de 2023
POLÍTICA

Vox prepara 'un gran acte' per presentar els seus candidats a les eleccions del 12-M

L'acte es desenvoluparà aquest dijous en la Factoria Cultural de Terrassa i comptarà amb Abascal i Ignacio Garriga


Vox va per totes a les properes autonòmiques del 12 de maig. Des que es va anunciar l'avançament electoral, Vox va confirmar Garriga com a candidat i es van reafirmar a les quatre línies mestres del seu discurs. Reduir la “indústria política”, lluitar contra la inseguretat, donar solució al problema de l'habitatge i garantir les llibertats a Catalunya.

I ara han anunciat que aquest dijous faran la posada de llarg dels candidats. Sota el lema “En defensa pròpia”, la formació presentarà la candidatura oficial de Vox al Parlament.

L'acte comptarà amb la presència de Garriga, Sergio Macián – candidat per Tarragona –. Alberto Tarradas - que va per Girona - i Rafael Villafranca - que encapçala les llistes a Lleida -. El president de Vox, Santiago Abascal, tancarà l'acte, que se celebrarà aquest dijous a la Factoria Cultural de Terrassa.

El projecte de Garriga

Cal esperar que l'acte sigui un gran gest de suport a Ignacio Garriga davant el repte electoral que té al davant. Després del seu meteòric ascens al partit, Garriga s'ha convertit en un actiu indispensable per a Vox a Catalunya. I no menys que altres figures com la d'Alberto Tarradas, que ha arribat a rebre fins i tot el suport d'independentistes pel seu dur discurs contra la immigració il·legal.

El vicepresident de VOX, Ignacio Garriga, intervé durant la cloenda de l'acte de presentació dels candidats de VOX a les eleccions del Parlament basc, a l'Hotel NH Canciller Ayala, el 24 de març de 2024

El principal objectiu del partit és apuntalar els bons resultats que han obtingut els darrers anys i fins i tot millorar-lo. Tot això davant de la dura competència d'Alejandro Fernández. En qualsevol cas, de moment res no apunta a una confrontació directa amb el PP català.

Després de diversos anys amb un discurs a la contra, és precisament ara quan Vox té possibilitats de capitalitzar el seu discurs crític amb la immigració il·legal i el desastre processista. El que sembla segur és que Vox serà un dels eixos del vot constitucionalista en aquestes eleccions.

➡️ Política

Més notícies: