Muntatge amb foto de persona i twit al fons
POLÍTICA

El candidat de Vox a Tarragona mostra la detenció d'un mena en una estació

Sergio Macián ha agraït la tasca dels vigilants de seguretat i ha demanat més protecció perquè puguin fer la feina


Divendres passat es van viralitzar les imatges d'un jove estranger atacant pedrades un vigilant de seguretat en una estació de Renfe a Catalunya. Les estacions de tren han esdevingut focus de l'incivisme i la delinqüència que assoten aquesta regió. L'últim exemple ve de la mà de Sergio Macián, candidat de Vox a Tarragona, la denúncia del qual està triomfant a la xarxa social Twitter.

El polític tarragoní ha estat testimoni en directe de la detenció d'un mena que estava causant aldarulls a l'estació de Tarragona. “Just quan he pujat al tren he pogut constatar de primera mà la realitat dels nostres vigilants de seguretat”, ha explicat el candidat. A continuació, ha agraït la tasca dels vigilants “encara estant abandonats i sense suport jurídic”.

Vox ha compartit també les imatges amb el missatge “recuperarem Catalunya i tornarem la tranquil·litat als nostres ciutadans”. El partit d'Ignacio Garriga està basant la campanya en els problemes de seguretat a barris i ciutats de Catalunya. Cada dia circulen nous vídeos a les xarxes socials que mostren la imparable degradació de la convivència, com l'escena ocorreguda a l'estació de Tarragona.

'Menys punts lila i més seguretat'

La dirigent de Vox a Tarragona Isabel Lorenzo ha comentat les imatges, destacant que a Tarragona “a les sis de la tarda fa por sortir al carrer”. El vídeo ha estat compartit per desenes de persones, i entre les peticions hi ha la de deportar els estrangers delinqüents. Lorenzo ha demanat menys punts lila i més seguretat per a les dones, en relació a l'augment de la delinqüència a Catalunya.

L'atac a un vigilant de seguretat divendres passat va posar de manifest la indefensió d'aquest col·lectiu, que s'enfronta a situacions cada cop més violentes. Els internautes van compartir les imatges demanant més protecció per a aquests treballadors, com ara també fa el dirigent de Vox. A més, els passatgers es queixen que els aldarulls ja són habituals en moltes estacions, i sempre protagonitzats pels mateixos.

Denúncia sindical

L'entitat ADN Sindical Seguretat i Serveis a Catalunya ha denunciat la situació d'indefensió dels vigilants de Renfe. El sindicat ha lamentat que agredir un vigilant "surt gratis" i ha demanat "més efectius i personal" i "més protecció" per a aquests treballadors. Una demanda que persegueix més seguretat per als vigilants però també per als usuaris del servei.

➡️ Política

Més notícies: