La salutació de Letizia i Santiago Abascal al besamans del 31 d'octubre
POLÍTICA

El comentat vídeo de Letícia saludant Santiago Abascal: la teoria de Twitter

La reacció de la reina Letícia al besamans ha despertat moltes crítiques


Aquest dimarts 31 d'octubre és el gran dia de Leonor. La princesa ja és oficialment hereva al tron en una jornada especial a les Corts, on ha estat acompanyada dels seus pares i de la seva germana.

Després de la jura de la Constitució de la princesa Leonor, ha començat la salutació als convidats al Saló dels Passos Perduts al Congrés dels Diputats. Ha estat en aquest moment quan moltes cares conegudes han passat pel besamans d'aquest acte. Tot i això, una trobada de la reina Letícia ha fet saltar totes les teories en xarxes socials.

Durant el besamans, Letícia s'ha mostrat somrient fins que s'ha trobat amb Santiago Abascal. Després de trobar-se amb el líder de Vox, la cara de la reina Letícia ha esdevingut molt més seriosa, o això és el que alguns usuaris han detectat. Perquè ha estat a Twitter, ara X, on la teoria de la mala relació entre Letícia i el líder de Vox, ha estat desenvolupada per molts aquest dimarts.

“Fan de la cara de Letícia quan li dona la mà a Abascal”, “Només li ha faltat netejar-se la mà al vestit després” o “El més estrany és que no se li hagi regirat l'estómac i li hagi vomitat a sobre”, comentaven a X.

Altres, en canvi, no han estat tan benvolents amb l'actitud de la reina Letícia davant d'aquest gest.

“La veritat és que ha estat molt cridaner… Ella sabrà, però és una histèrica del control”. “Quina família més maca li ha quedat per sortir corrent aviat com el seu besavi… All i aigua, així i tot, se n'aniran amb les seves vides resoltes… No crec en això ja!”, criticaven alguns usuaris.

L'àvia de la reina Letícia, afí a Santiago Abascal

Tot i el gest de la reina Letícia davant del líder de Vox, la seva difunta àvia, Menchu Álvarez de la Vall, es confessava fan d'Abascal.

“A mi m'agrada Abascal. Però en té alguns al voltant que estan funcionant regulí”, va dir l'àvia de Letícia en una entrevista a OkDiario.

Aquesta entrevista es va publicar de manera pòstuma per condició de la víctima. Menchu Álvarez de la Vall considerava que Vox era un partit clau i el que Espanya necessitava.

➡️ Política

Més notícies: