Imatge de Vicente Vallés amb Pedro Sánchez en una foto junts
POLÍTICA

Vicente Vallés deixa en evidència Pedro Sánchez en ple directe

El popular presentador explica els veritables motius pels quals Pedro Sánchez canviarà la Llei d'Enjudiciament Criminal

Com és habitual, el presentador estrella d'Antena 3 ha parlat sobre l'actual panorama polític entre Sánchez i Puigdemont. Vallés s'ha referit al darrer moviment de Sánchez per modificar la Llei d'Enjudiciament Criminal. El presentador ha explicat els motius reals que hi ha al darrere i ha tret l'hemeroteca.

Vallés, flagell del PSOE

Vicente Vallés no agrada a l'esfera progressista. La raó són les seves anàlisis fredes en 'prime time' que destapen moltes de les maniobres de l'actual Govern. De fet, va dedicar fa poc un dur editorial contra Pedro Sánchez sobre el discurs de Nadal de Felip VI i que es va fer viral. El presentador insistia que el discurs de Rei era un clar missatge contra Pedro Sánchez.

El cas és que ara Vallés s'ha tornat a fer viral amb una notícia d'ahir a la nit. La va dedicar a la reforma de la Llei d'Enjudiciament Criminal, una exigència de Puigdemont per desencallar les negociacions sobre l'amnistia. Vallés ha fet servir l'hemeroteca per retratar un altre dels “canvis d'opinió” del president:

Menys temps per als jutges

En resum: que les modificacions que vol introduir Pedro Sánchez a la llei estan destinades única i exclusivament a salvar el seu soci. I que això porta el president a contradir-se amb ell mateix. Com explica Vallés, va ser el mateix Pedro Sánchez qui poc després d'arribar al poder va modificar la mateixa llei per fer el contrari del que fa ara.

Aleshores, va donar més temps als jutges perquè poguessin investigar els casos de corrupció del PP. Per això, Vallés mostra un extracte d'un discurs de Sánchez al Congrés que així ho demostra. Però ara, Sánchez, fa el contrari: vol retallar el temps de recerca dels jutges perquè aquests no arribin a temps per investigar Puigdemont.

Més enllà que si els jutges consideren que hi va haver terrorisme o alta traïció o no, el que és evident és que tot això respon a una altra concessió de Sánchez. Al PSOE no s'esperaven que Junts votés en contra de l'amnistia. Al capdavall, el que desitja Puigdemont és el blindatge més fort possible. I això ho ha d'aconseguir Sánchez encara que sigui a costa de més canvis d'opinió.