Imatge de Vicente Vallés amb Pedro Sánchez en una foto junts
POLÍTICA

VÍDEO: El dur editorial de Vicente Vallés contra Sánchez que no ha agradat al PSOE

El presentador es va referir al discurs nadalenc del rei Felip VI

Vicente Vallés ha tirat més llenya al foc en la batalla política al voltant del discurs de Nadal del Rei Felip VI. El presentador d'Antena 3 Noticias va repassar les dues idees clau del discurs per atiar el Govern de Pedro Sánchez. Cosa que no ha agradat gens al PSOE, que volia treure ferro a les paraules del monarca.

El presentador ha afirmat que a Espanya "hi ha un sector polític que manté obert el debat sobre el model dʻestat i el model territorial". Cosa que al seu entendre va motivar que el rei donés un discurs de Nadal “en exclusiva”. Vallés va recordar les 14 vegades que va esmentar la Constitució, i la crida a preservar la integritat constitucional.

Vicente Vallés sopapea a Sánchez suscribiendo las dos ideas clave del discurso del Rey Felipe VI

El discurs del rei continua escollint un PSOE que se sent injustament assenyalat pel cap de l'Estat. La dreta va aplaudir les paraules del rei, que van ser molt criticades per Sumar i que els socialistes van intentar matisar. Ferraz va fer seu el discurs per defensar la Constitució “en favor de la convivència”.

Vallès recolza el rei contra Pedro Sánchez

El discurs de Vicente Vallés no ha agradat gens al PSOE perquè desarticula el seu intent de treure ferro a les paraules del monarca. “Dedicar el discurs a parlar de la Constitució i d'Espanya mostra la preocupació de la Corona pel més bàsic. El rei assenyala les amenaces que hi ha fora de la Constitució”, va valorar el presentador.

Feia referència a les paraules de Felip VI que van centrar el discurs del 24 de desembre. “Fora de la Constitució no hi ha democràcia ni convivència possibles, no hi ha llibertats sinó imposició, no hi ha llei sinó arbitrarietat. Fora de la Constitució no hi ha una Espanya en pau i llibertat”, va argumentar el rei.

Primer pla de Felip VI somrient

Per a Vicente Vallés, les paraules del monarca arriben “en un moment polític en què això fins i tot alguns ho qüestionen”. El presentador va subscriure el discurs del monarca, que “apel·la a l'acord ia la unió en un moment de tensions i de polarització”. La qual cosa és, sens dubte, un missatge clarament en contra de Pedro Sánchez.

Més de Vallés contra Sánchez

Fa temps que Vicente Vallés és un dels ariets mediàtics contra el Govern de Pedro Sánchez. El presentador de les notícies d'Antena 3 no perd cap ocasió d'atiar a l'esquerra sempre que pugui. Aquests dies ho ha tornat a fer, no només amb el discurs del rei, sinó també amb la moció a l'ajuntament de Pamplona.

“En aparença només es podria tractar d'un assumpte local perquè afecta l'ajuntament de Pamplona. Però no és una simple peripècia municipal, sinó que és un pagament del PSOE a Bildu pel seu vot a la investidura de Pedro Sánchez”. Així ho va definir, en un tall que ha estat compartit i que s'ha fet viral a Twitter.