Dona amb casc de seguretat parlant i gesticulant davant d'una xarxa de protecció en un entorn de construcció, amb text en català a la part inferior.
POLÍTICA

L'última de TV3: una casa amb 'perspectiva de gènere' perquè la cuina és gran

Les xarxes assenyalen l'evident contradicció: 'quina grinyolada això de la perspectiva de gènere i la cuina'

A ningú se li escapa que TV3 té algunes tendències 'woke' força marcades. Durant aquests darrers anys, de Govern d'ERC, s'ha pogut comprovar més que mai. Encara que la veritat és que encara continuen, i amb suficient força. Sense anar més lluny, la setmana passada, TV3 anunciava una nova sèrie sobre sexualitat i adolescents.

Tot i que el darrer exemple té a veure amb l'arquitectura; perquè ja se sap que la ideologia woke impregna gairebé qualsevol àmbit. La seva intenció no és altra que modificar els fonaments culturals de la societat. Això implica immiscir-se en tots els àmbits possibles, des del Nadal fins als gegants.

Primer pla del dau corporatiu a la teulada de TV3

Perspectiva de gènere i cuines

En aquest cas, TV3 ha compartit a xarxes socials un petit extracte de vídeo del seu programa sobre arquitectura, Animals arquitectes. La sorpresa és que, segons sembla, els pisos també poden estar dissenyats amb perspectiva de gènere.

"I això es veu especialment a la cuina", explica la presentadora, "que és l'espai més espectacular, i li ha donat les millors vistes, i la màxima il·luminació natural":

Aquesta publicació de TV3 en xarxes socials ha aconseguit prop de trenta mil visualitzacions i també força comentaris. En la seva majoria, els usuaris de la xarxa social X oscil·len entre la indignació i la conya. Perquè aquesta és una altra característica de la ideologia woke: que produeix força humor.

"El pitjor del wokisme és que pren la gent per idiota", "Mare meva, estem perduts", "Això no pot ser real" deien els usuaris, força cansats ja d'aquesta guerra cultural constant.

Encara que allò que més ha cridat l'atenció ha estat la referència a la cuina. Per a més d'un, grinyola que es parli de “perspectiva de gènere” vinculada a la cuina.

"Perdoneu, però és d'un masclisme supí", "Ostres, quina grinyolada això de la perspectiva de gènere i la cuina", "Molt bé, perspectiva de gènere és fer una bona cuina perquè les dones a cuinar i a escurar els plats".

➡️ Política

Més notícies: