Primer pla del dau corporatiu a la teulada de TV3
POLÍTICA

Polèmica per la darrera sèrie de TV3 sobre sexualitat i menors d'edat

Els usuaris estan cansats de trobar-se sempre els mateixos temes a les produccions audiovisuals

A ningú no se li escapa que la indústria audiovisual tendeix a ser progressista. I tampoc no se li escapa a ningú que les sèries sobre els adolescents i els seus assumptes funcionen molt bé. Si s'uneixen totes dues coses, el resultat és previsible.

TV3 donava ahir la notícia que la directora, guionista i actriu Leticia Dolera roda ara mateix una nova sèrie de televisió en català sobre la “vulnerabilitat de la infància i la preadolescència, l'educació sexual i els tabús”.

La sèrie es titularà Pubertat, se situa en l'actualitat i l'acció discorre al voltant d'un grup de castellers. Segons ha explicat Leticia Dolera, l'analogia d'un castell amb la societat és deliberada. “Un castell és gent sostenint gent realment. I has de confiar en qui tens a sota i a dalt perquè si no el castell cau”, ha explicat a TV3.

El detonant de la història és una acusació contra tres menors per haver agredit sexualment una companya.

"Els adults a càrrec d'aquests nens i nena han d'afrontar el conflicte entre famílies dins de la mateixa colla castellera i, d'altra banda, confrontar els seus propis tabús sobre la sexualitat", diu la directora de la producció.

De moment, no és ben rebuda

Per la reacció de les xarxes socials, sembla que la història no ha estat gaire ben rebuda. Segons els comentaris, els usuaris estan cansats de les mateixes temàtiques amb els mateixos missatges, d'una determinada orientació ideològica.

“Seguim amb el monotema”, “Els temes actuals cansen molt! Sempre són el mateix!”, diuen amb cansament la gent als comentaris.

Altres usuaris, en canvi, mostren el seu rebuig per la vinculació cada cop més present entre infància i temàtiques sexuals.

"Prou de sexualitzar la infància!", "És curiós que el feminisme sempre vol ajuntar sexualitat i tabús (LGTBIsme) amb els menors (pubertat i preadolescència) però quan es lliguen caps i s'avisa que fa mala espina la gent et tracta de boig".

➡️ Política

Més notícies: