Muntatge d'Ignacio Garriga amb un cartell de Vox escrit en àrab

POLÍTICA

La darrera campanya de Vox per al 12-M: penjar cartells electorals en àrab

La formació d'Ignacio Garriga s'adreça a la immigració musulmana: 'Missatge per a tothom que vingui de fora'

Pel 12M, Vox ha apostat per campanyes de molt impacte que recalquen els seus dos temes estrella: la lluita contra la inseguretat i la immigració il·legal, en particular, la immigració islàmica.

La primera campanya que els va donar força visibilitat i alguna polèmica va ser la de “bitllet de tornada”. Es tractava d'un cartell enorme que demanava la deportació de tots aquells delinqüents estrangers reincidents. Al final, ERC va denunciar la campanya per delicte d'odi i la Junta Electoral va obligar a retirar el cartell, però per estar fora de termini i no per delicte d'odi.

“Estàs a Espanya”

Ara, la formació d'Abascal i de Garriga ha tornat a protagonitzar una campanya de cartells que té força visibilitat en xarxes socials. S'han dirigit directament als immigrants musulmans a la seva llengua. “Missatge per a tothom que vingui de fora: ets a Espanya. Aquí homes i dones tenen els mateixos drets. I si no, bitllet de tornada”.

Cartell de Vox escrit en àrab

El 12M està sent una campanya amb força protagonisme dels cartells amb molt d'impacte. Fa uns dies, per exemple, Vox va denunciar que els havien impedit col·locar un cartell al metro de Barcelona denunciat l'augment de les agressions sexuals en un 45%. Coincideix així mateix amb la campanya de cartells que va fer el Govern d'ERC al metro - abans de la campanya - i que tenia la intenció d'interpel·lar directament els agressors i que va despertar força burles en xarxes socials.

De moment, sembla que a Vox aquesta estratègia electoral que es limita a la immigració i a la inseguretat li funciona. Una de les incògnites més interessants de diumenge que ve serà veure qui surt guanyador d'aquesta discreta pugna entre el PPC i Vox.

➡️ Política

Més notícies: