Plano medio de Tània Verge en un atril de la Generalitat de Catalunya, cabizbaja y escribiendo
POLÍTICA

L'aplaudida resposta a Tània Verge després de la darrera ocurrència feminista

La darrera campanya de la Conselleria d'Igualtat i Feminismes no troba un gran suport entre els ciutadans corrents


La darrera mesura de la consellera Verge ha estat un “calendari d'advent feminista”. El dia 22, per exemple, van convidar que també hi hagués “caganeres” així com “mare Noel”. Aquesta campanya sembla que no té gaire èxit, si més no en xarxes, on trobes fortes crítiques.

La Generalitat woke

És sabut que el Govern d'ERC està molt avançat en temàtiques woke. Sense anar més lluny, aquest any han felicitat les festes del solstici d'hivern en lloc del Nadal . En aquest sentit, la Conselleria d'Igualtat i Feminismes es pot considerar el mascaró de proa de la cara woke del Govern.

Recentment, per exemple, van anunciar un pla per valor de 10,6 milions d'euros per combatre el fenomen de la “pressió estètica”. Aquest pla no va ser ben rebut, com l'actual campanya del calendari d'advent. La dinàmica consisteix a publicar cada dia alguna reivindicació de naturalesa feminista i/o woke .

Les crítiques que va rebre aquesta campanya van ser per la línia de la inutilitat. Molts consideraven que era un desemborsament de diners innecessaris i purament ideològics. I ha estat per aquesta mateixa línia per la qual han tornat les crítiques a Tània Verge: que hi ha necessitats més urgents.

Resposta a Verge: “Ajuda a qui ho necessita”

La protagonista ha estat una usuària de X de nom Eulàlia. Diu que a la seva filla, que també té una filla, li han negat una beca menjador alhora que s'inverteix en calendaris d'advent. Impotent, diu a la consellera Verge “deixa't de tioness i ajuda a qui ho necessita”.

Així mateix, ironitza sobre si cal que la seva filla es canviï el nom a Fàtima i que es “posi vel”. Clara al·lusió a l'onada d'indignació ciutadana pels ajuts socials a la immigració. Així com el debat sobre la inseguretat a Catalunya i la impunitat que hi ha sobre la reincidència delictiva.

➡️ Política

Més notícies: