Primer pla de Tània Verge parlant amb un micròfon a la boca al Parlament de Catalunya
POLÍTICA

Tània Verge presumeix del seu pas pel Govern i se li acaba girant en contra

Les xarxes enfonsen l'encara consellera d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat

Aquest dimarts, el Consell Executiu del Govern de la Generalitat va celebrar la darrera reunió. En les següents hores, la majoria de consellers van fer servir les seves xarxes socials per acomiadar-se i, de passada, treure pit de la seva acció a l'executiu català. I això, tot i que ni van poder acabar la legislatura i que hagin deixat una Catalunya plena de crisis en qüestions com ara la sanitat, l'educació o la seguretat.

Tània Verge passarà a la història com una de les conselleres més polèmiques que es recorden. La responsable del Departament d'Igualtat i Feminismes ha anat acumulant polèmiques en els tres anys que ha estat al capdavant de la Conselleria. Una de les més destacades, que una Conselleria que ens costa 117 milions d'euros anuals no només ha estat incapaç de frenar les agressions sexuals a dones, sinó que a sobre han augmentat dràsticament.

Tot i això, Tània Verge ha decidit presumir a les seves xarxes socials del seu pas pel Govern. "Sabíem el que veníem a fer i ho hem fet. Ha valgut la pena portar a la principal institució del país les reivindicacions dels moviments socials que treballen incansablement per construir un país que sigui referent a la garantia dels drets humans", escrivia. I acompanyava el text amb un document amb el balanç de la legislatura per part de la Conselleria d'Igualtat i Feminismes.

Evidentment, al document no es parla de l'augment dràstic de violacions que hi ha hagut als anys que ella ha estat al capdavant de la Conselleria de Feminismes. Només es tractava d'explicar les coses que Tània Verge considera positives. Tot i això, el seu intent de donar valor a la seva tasca no li ha sortit com esperava, ja que la seva publicació s'ha omplert de ferotges crítiques.

"Mai les catalanes havíem estat tan desateses i abandonades", "però si no feu res per evitar les morts i el maltractament de les dones", "és clar que sereu recordats, de viure del discurs hipòcrita sense pagar les conseqüències", "no et trobarem a faltar", "sereu recordats com un malson", "la Conselleria d'Igualtat i Feminismes és una menjadora que no aporta res a la població. Ja surt al teu balanç l'augment d'agressions sexuals?" o "has estat la pitjor consellera de llarg", són alguns dels més de 100 comentaris que es poden veure a la seva publicació. La gran majoria, en aquesta mateixa direcció.

➡️ Política

Més notícies: