Primer pla de Tània Verge parlant amb un micròfon a la boca al Parlament de Catalunya
POLÍTICA

Tània Verge convoca una plaça per a les Polítiques d'Igualtat a dies de les eleccions

S'ofereix un lloc de treball a la Direcció General de Cures i Organització del Temps

"Al Departament d'Igualtat i Feminismes hi ha vacant el lloc de cap de l'Àrea de Política d'Igualtat". Amb aquestes paraules, el Departament de Tània Verge anuncia un lloc de treball poc després que arribin les eleccions. Aquesta oferta d'ocupació és dins de la Direcció General de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs de Núria Vergés.

L'anunci de la feina

Manca personal per gestionar el temps i la seva relació amb les polítiques d'igualtat. Segons explica la convocatòria penjada a internet, la missió d'aquesta ocupació és "coordinar programes i actuacions de foment de la igualtat d'oportunitats, d'acord amb la normativa existent, mitjançant eines i metodologies específiques, amb la finalitat d'eliminar els obstacles que impedeixen a les dones l'equitat en els treballs, la corresponsabilitat de les cures i el dret al temps”.

Entre les múltiples finalitats, els objectius i les tasques d'aquesta ocupació es troben, entre d'altres, “elaborar informes, argumentaris i material de difusió”. També participar en l'assessorament a empreses privades o coordinar les xarxes d'àmbit territorial que tenen com a objecte la promoció del dret al temps.

Els coneixements requerits versen sobre “gènere i mercat laboral”, “perspectiva de gènere i implementació de plans d'igualtat” o “respostes a preguntes parlamentàries”. És un lloc amb categoria A1, nivell 27.1 i un complement específic de salari de gairebé 30.000 euros (28.824,60).

Muntatge d'Alba i Núria Vergés amb Tània Verge

Aquesta oferta per a un lloc de direcció arriba quan queda poc més d'un mes per a les eleccions autonòmiques. Una altra oferta de feina de la Generalitat mostra que entre el gener i el febrer de l'any passat van publicar un anunci molt similar per al mateix lloc.

Com apuntem, la unitat orgànica a què pertany aquest càrrec és la Direcció de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs. Es tracta de la Direcció General de Núria Vergès, germana de la vicepresidenta del Parlament i exconsellera d'ERC Alba Vergés. Fa poc, el pare de les germanes Vergés va sortir públicament a defensar en xarxes la tasca de les seves dues filles. Entre totes dues, perceben prop de 200.000 euros de salari públic.

➡️ Política

Més notícies: