Muntatge de Frank Cuesta amb un cartell de Frente Obrero

POLÍTICA

Sorpresa pel partit que votaria Frank Cuesta a les eleccions catalanes

Es mulla sobre política catalana i fa una cridanera recomanació electoral: ‘defensa Catalunya, defensa Espanya’

Frank Cuesta és un personatge conegut per tothom. El seu perfil en X sol ser un formiguer i hi parla sense embuts sobre tota mena de temes. Inclosos temes polítics. Ara ha sorprès els seus seguidors dient a quin partit votaria el proper 12 de maig si ell fos català.

A quin partit votaria Cuesta?

Frank Cuesta és un els influencers socials més seguits d'Espanya. Arriba gairebé al milió d'usuaris i el motiu és la seva naturalitat i desimboltura. Cosa que els usuaris de xarxes socials agraeixen quan són assumptes polítics i socials.

Cuesta ja s'ha expressat més d'una vegada en contra de la dinàmica bonista de la nostra societat. Crític amb l'islam i la immigració irregular, no són pas pocs els virals que ha protagonitzat parlant d'aquests temes. I aquests dies es torna a fer viral mostrant la seva preferència electoral:

Tuit de Frank Costa sobre Frente Obrero

Amb l'eslògan “Defensa Catalunya, defensa Espanya, no a la islamització” el Frente Obrero demana el vot per a les properes autonòmiques catalanes. Per part seva, Frank Cuesta ha estat clar: “Aquest cartell em representa, esperant veure les seves propostes per a les europees”. Pel que sembla llavors Cuesta espera les europees per poder votar el Frente Obrero.

La candidatura del Frente Obrero

El Frente Obrero va anunciar la setmana passada la seva candidatura per a les autonòmiques de Catalunya. Tal com es va anunciar, el cap de cartell serà Alicia Sanz, que ja va ser la cara visible del partit a les últimes eleccions generals. Amb 45.000 vots va ser la segona força extraparlamentària de tot Espanya.

És la primera ocasió en què es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya. Però abans necessiten recollir tots els avals oportuns per poder-se presentar. A la presentació de la candidatura, Vaquero va dedicar unes dures paraules als partits processistes “que busquen únicament el seu benefici propi a costa de la resta d'Espanya”.

Per a aquestes eleccions el Frente Obrero posa l'accent a la “islamització de Catalunya”. És un tema sobre el qual Vaquero ja ha insistit moltes vegades. L'objectiu del partit és fer múscul de cara a les eleccions europees del juny que ve, que seran un bon termòmetre per a aquest i altres partits de nova creació.

➡️ Política

Més notícies: