Primer pla de Roberto Vaquero parlant amb un micro i amb cara d'enfadat
POLÍTICA

L'avís de Roberto Vaquero sobre la islamització a Espanya i Europa

El president del Frente Obrero parla (una altra vegada) de l'islam a Europa i de que 'no hi ha més cec que el que no vol veure'


Roberto Vaquero és una de les veus més crítiques amb l'islam i amb l'anomenada 'islamització d'Europa'. Ha fet de la immigració il·legal al vell continent un dels actius electorals més forts de la seva plataforma, el Frente Obrero. 'No podem deixar que Espanya segueixi aquest camí', ha dit al seu últim missatge de X.

L'islam i el Frente Obrero

En el panorama polític actual, la classificació ideològica de Vaquero és problemàtica, sobretot quan ell mateix nega la dicotomia entre esquerra i dreta. Més enllà de les autoqualificacions, el Frente Obrero orbita al voltant d'una mena de sobiranisme socialista i patriota.

En l'ordre econòmic i social, en resum, defensa la intervenció de l'Estat a gran escala i a gairebé tots els nivells. Així mateix, pel seu fort component sobiranista són contraris a la Unió Europea. És aquesta barreja entre sobiranisme i identitarisme obrer la que el porta a una defensa tancada de les fronteres i, per tant, del control migratori.

Són habituals les seves manifestacions en X contra els efectes sociopolítics de l'islam a Europa. Avui mateix, per exemple, ha tornat a insistir amb aquest missatge a les xarxes:

Fer-se un forat electoral: el Frente Obrero

De fons, amb Roberto Vaquero opera la dinàmica habitual entre els aspirants a polítics. El partit que ell presideix, el Frente Obrero, té aspiracions electorals que, en principi, es manifestaran a les pròximes eleccions europees. No és estrany, doncs, que aprofiti els seus altaveus per destacar-se en tal o qual assumpte ideològic per tal de caracteritzar la seva formació.

En aquest sentit, les illes Canàries representen un lloc determinant per a la formació per la pressió migratòria de les illes. Com ell mateix ha anunciat, els pròxims dies 16 i 17 viatjarà a Santa Cruz de Tenerife per reivindicar la 'sobirania nacional'. És a dir, fer campanya per endavant.

Aquest nou any, amb les europees esperant, veurem si el Frente Obrero obté representació o si el seu discurs es queda a X.

➡️ Política

Més notícies: