Muntatge fotogràfic amb Pere Aragonès i Sílvia Orriols
POLÍTICA

Sílvia Orriols llança un desafiament a Pere Aragonès pel que succeeix a França

La líder d'Aliança Catalana assenyala els problemes d'integració


Mentre els mitjans de comunicació assenyalen la desigualtat com a detonant de la crisi d'ordre públic a França, Sílvia Orriols veu com a causa els problemes d'integració. Fa temps que l'alcaldessa de Ripoll defensa el fre a la immigració massiva i il·legal. I ha aprofitat els successos al país gal per apel·lar directament al govern català.

Silvia Orriols s'ha dirigit al president de la Generalitat, Pere Aragonès, a través del seu perfil de Twitter. Considera que França està pagant el preu de dir als immigrants que no cal que s'hi integrin. “T'adones del mal que has fet, fas i vols fer Catalunya?”, li pregunta Orriols a Aragonès.

Sílvia Orriols representa un corrent d'opinió que veu amb preocupació el fenomen de la immigració massiva a Catalunya. Senten que Catalunya és una bomba de rellotgeria a punt d'esclatar com ha passat a França. I assenyalen als líders polítics com a responsables d'una política migratòria irresponsable i condescendent.

Aliança Catalana es mulla

Aliança Catalana , el partit de Sílvia Orriols, també s'ha manifestat públicament sobre els disturbis a França. El partit identitari posa el focus sobre la integració.

“Els fills i els néts dels immigrants algerians a França no s'han convertit en francesos, tot i haver nascut al país gal. Les contra-comunitats arrelen a Occident i esclaten contra els Estats que els han acollit. El cas francès és un avís per a navegants”, postula el partit.

Sílvia Orriols assenyala el Govern com a responsable d?una política de mà tova que porta a una crisi de convivència. Fa tot just uns dies es va aprovar l'ús del burkini a totes les piscines de Catalunya.

A més, la líder d'Aliança Catalana cita la CUP com a formació que “recolza la barbàrie només perquè qui la protagonitza són els musulmans”. En aquest sentit, veu l'"islamoesquerranisme" com una "amenaça per a la civilització occidental".

Catalunya serà la següent

La tesi de Sílvia Orriols i Aliança Catalana és que els disturbis que estan arrasant França s'estendran aviat a Catalunya. Critiquen les ajudes socials com a reclam que atrau més immigrants. I adverteixen de la concentració de població estrangera a barris de pobles i ciutats catalanes.

Per això, Aliança Catalana es presenta com a únic partit compromès realment amb la salvació de Catalunya.

➡️ Política

Més notícies: