Muntatge d´una imatge de Sílvia Orriols amb dues dones pel carrer de Ripoll
POLÍTICA

Sílvia Orriols esclata amb una foto de Ripoll: 'Vergonya absoluta'

L'alcaldessa de Ripoll publica una imatge de tres dones vestint un burca

Sílvia Orriols torna a parlar clar: "No és Afganistan, és Ripoll. L'alcaldessa d'aquest municipi català no ha dubtat a compartir una imatge de tres dones vestint un burca, on només se'ls veuen els ulls. Es tracta d'una instantània que Orriols publicava aquest diumenge i va ser captada als carrers de Ripoll.

Orriols ha esdevingut l'única veu dins del món independentista que qüestiona la integració de la població musulmana a Catalunya. Després de guanyar les eleccions municipals de Ripoll, les seves idees van guanyant adeptes i, de fet, la seva publicació ja suma milers de reaccions i comparticions.

Per a l'alcaldessa, la imatge és una "vergonya absoluta" i assegura que "el fanatisme i la misogínia s'apoderen dels nostres carrers". Sílvia Orriols va més enllà i directament assenyala el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.

"Mentre Pere Aragonès ho avala amb el seu 'no cal que us integreu a Catalunya", critica Orriols, que demana frenar la immigració per "salvar Catalunya". Fa temps que la líder d'Aliança Catalana assenyala ERC i Aragonès com el principal avalador a Catalunya d'unes polítiques que, segons ella, fomenten la immigració.

Després dels atemptats de les Rambles comesos per joves musulmans que vivien a Ripoll, Sílvia Orriols va alçar la veu i va criticar un bonisme que, assegura, ha creat guetos a Catalunya i amenaça la nostra civilització. I cal dir que els postulats d'Aliança Catalana continuen guanyant seguidors. El vostre missatge acumula molts comentaris donant-los la raó.

"No s'hauria de permetre aquesta submissió i menys normalitzar-la" o "Prohibit a Catalunya, punt", són algunes de les aportacions. Altres usuaris demanen a Sílvia Orriols que es presenti a les eleccions del Parlament, cosa que podria ser una realitat.

Alguns membres de Twitter han volgut compartir altres imatges de dones vestint burca a Catalunya. S'hi pot comprovar que passa el mateix als carrers d'Olot, Barcelona, Reus o Tortosa.

➡️ Política

Més notícies: