Fotografia de Sílvia Orriols al seu despatx en una entrevista amb Arnau Borràs, director d'E-Notícies
POLÍTICA

Sílvia Orriols: 'Crec que Aliança Catalana s'ha de presentar a les eleccions'

Avançament de l'entrevista que dimecres publicarà E-Notícies a l'alcaldessa de Ripoll. Sílvia Orriols parla per primer cop de la possible candidatura d'Aliança Catalana a les eleccions del 12 de maig

Es presentarà Aliança Catalana a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 12 de maig? El partit de Sílvia Orriols no ho ha anunciat oficialment, si bé és cert que, fa uns dies, ja van publicar un vídeo que donava a entendre les intencions que tenen des del partit identitari català.

En una entrevista que E-Notícies publicarà aquest dimecres, Sílvia Orriols s'ha pronunciat per primer cop respecte a una possible candidatura d'Aliança Catalana. I, tot i remarcar que encara no han pres una decisió definitiva, l'alcaldessa de Ripoll ens explica que “a nivell personal, penso que Aliança Catalana s'ha de presentar a aquesta convocatòria electoral”.

Sílvia Orriols creu que ha arribat l'hora de "sortir de l'àmbit municipal i irrompre al Parlament de Catalunya", amb l'objectiu de "canviar la realitat quotidiana que patim els ciutadans".

L'alcaldessa de Ripoll admet a E-Notícies que "no es pot negar" que l'avançament electoral "dificulta" la seva candidatura perquè "no ho havíem previst". Tot i això, malgrat que l'anunci de Pere Aragonès obliga Aliança Catalana a accelerar la preparació de la seva candidatura, afirma que "estem plenament disposats a mirar de poder participar" a les eleccions al Parlament.

Més enllà de les seves aspiracions electorals, l'alcaldessa de Ripoll també ens explica quin és el seu posicionament sobre alguns dels temes més destacats de l'actualitat política. Què pensa sobre el projecte del Hard Rock, sobre l'impost de successions o sobre el model penitenciari a Catalunya, són algunes de les qüestions que Orriols ha abordat a l'entrevista que publicarem aquest dimecres a E-Notícies.

Altres temes que hem tractat amb la líder d'Aliança Catalana són, per exemple, la immigració a Catalunya, la multa de 10.000 euros que li ha imposat el Govern o l'amenaça d'una possible moció de censura a Ripoll. Tot això i més, com els dards enverinats que ha enviat Esquerra Republicana i Junts per Catalunya o un possible pacte per concórrer al costat del Front Nacional de Catalunya a les eleccions, ho podreu llegir aquest dimecres a partir de les 06.00h a E-Notícies.

➡️ Política

Més notícies: