Primer pla de Sílvia Orriols amb una imatge de fons d'una manifestació independentista
POLÍTICA

Aliança Catalana es pronuncia després de la convocatòria electoral a Catalunya

Sílvia Orriols publica un vídeo que aclareix les seves intencions de cara als comicis al Parlament que se celebraran el 12 de maig


Sílvia Orriols és, sens dubte, una de les grans expectacions de la cara les pròximes eleccions catalanes, que se celebraran el 12 de maig.

Una part important de l'electorat independentista té dipositades les seves esperances a Aliança Catalana. Sobretot, després de la sensació que tenen molts indepes que els partits processistes han traït els seus votants.

De moment, ni la Sílvia Orriols ni l'Aliança Catalana han anunciat oficialment la seva candidatura a les eleccions al Parlament. Tot i això, aquest dijous, l'alcaldessa de Ripoll ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials que deixa entreveure quines són les seves intencions.

En només 29 segons, Aliança Catalana es pronuncia després de l'avançament electoral anunciat per Pere Aragonès, en el que sembla el primer espot electoral de la formació liderada per Sílvia Orriols.

ELECCIONES CATALANAS: Primer vídeo de precampaña del partido de Sílvia Orriols

Amb música èpica de fons, al vídeo apareixen imatges del Monestir de Santa Maria de Ripoll, després les muntanyes de Montserrat i també unes imatges aèries de l'Eixample de Barcelona. Finalment, es pot veure una fotografia del Parlament de Catalunya amb una bandera catalana, la Senyera, de fons. I l'anunci acaba amb un lema: Salvem Catalunya.

D'aquesta manera, tot apunta que Aliança Catalana provarà de fer el salt al Parlament català en un moment en què ja ningú no dubta de les opcions que té Sílvia Orriols i la seva formació d'obtenir representació.

Silenciada per l'establishment mediàtic català, els darrers mesos Sílvia Orriols ha patit una campanya en contra per part del processisme. I és que ningú no dubta que Aliança Catalana es pot convertir en una opció real que trenqui l'oligopoli independentista institucional que els últims anys han ocupat Esquerra, Junts i la CUP.

Fa un any, Sílvia Orriols gairebé no era coneguda, ja que es tractava d'una solitària regidora de Ripoll. A les eleccions municipals del 28 de maig de 2023, es va convertir en una de les grans sorpreses de la jornada, aconseguint sis regidors i, de passada, l'alcaldia d'aquesta localitat. Amb el seu discurs contundent contra els partits processistes, contra l'islamisme i parlant d'inseguretat, Orriols va arrasar, sent clarament la força més votada al municipi.

L'auge de la líder d'Aliança Catalana ha estat tan gran que, menys d'un any després de la seva aparició a l'escena política catalana, la seva formació ja es veu amb forces, il·lusió i esperança de poder obtenir representació al Parlament el pròxim 12 de maig .

➡️ Política

Més notícies: