Carme Forcadell al Parlament
POLÍTICA

Carme Forcadell es conforma amb la desaparició de Ciutadans

L'expresidenta del Parlament no fa autocrítica i s'alegra de la fi de Ciutadans: 'espero que serveixi d'exemple'

A ERC només els queda alegrar-se pels fracassos dels altres. El resultat no és cap font d'alegria i ha portat els republicans a una terra de ningú. Ara mateix, Aragonès ha anunciat que deixa la primera línia i que intentarà posar una mica d'ordre a ERC.

Comença el via crucis republicà

Si no aconsegueixen armar un tripartit, els republicans es dirigeixen cap a un incert futur. A més de la pèrdua d'influència ideològica, ERC perd molt de múscul econòmic i institucional. Per això, els missatges que ara arriben des de diferents figures d'ERC no són precisament positius.

El diputat al Congrés, Francesc Marc Álvaro, ha deixat caure que ja ha començat l'espantada dins d'ERC. I Gabriel Rufián guarda un suggestiu silenci de moment. La que també ha parlat per, en realitat, parlar-ne d'altres ha estat l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, que s'ha alegrat pel final de Ciutadans:

Tuit de Carme Forcadell sobre Ciutadans

Entre l'advertència i la celebració, l'expresidenta Forcadell apunta que l'extinció de C's hauria de servir “perquè cap partit no torni a menystenir el català”. Forcadell confirma la dinàmica a ERC: absència d'autocrítica. A excepció del gest de responsabilitat que ha tingut Pere Aragonès amb la dimissió, la resta de quadres d'ERC no assumeixen part de culpa.

Això és precisament el que molts usuaris han retret en xarxes a l'expresidenta Forcadell. "El més positiu de la nit electoral és la caiguda d'ERC", "Viviu en un món paral·lel a la realitat" o "Hauries de fer autocrítica de com has passat de la independència a defensar el teu fracàs partit".

➡️ Política

Més notícies: