Muntatge de Figo i Gabriel Rufián
POLÍTICA

Luis Figo furga a la ferida d'Esquerra i de Gabriel Rufián

Figo recupera el seu pic habitual amb Rufián i li dedica un irònic missatge: 'Enhorabona pels resultats electorals'

L'exfutbolista Luis Figo se la tenia jurada al portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián. Ja han estat múltiples les enganxades que han tingut en xarxes socials a propòsit de temes polítics. I mai no hi falten la ironia, els dards enverinats i les indirectes. Cosa que per descomptat sempre ha fet les delícies de X.

Continua el silenci de Rufián

Ara, Figo ha tornat a carregar contra Rufián per recordar-li el mal resultat del partit. Una cosa semblant al que també ha fet Pablo Echenique amb els Comuns. “Escolta, Gabriel, no sé res de tu. No ets portaveu?”, li ha dit amb sorna Luis Figo:

Tuit de Figo sobre Gabriel Rufián

Moltes de les respostes al tuit viral de Figo celebren l'enfonsament del partit de Rufián. Al capdavall, el portaveu d'ERC al Congrés és una de les figures més mediàtiques de la política i que desperta més passions. "Aquest segueix cobrant i vivint de luxe sense fer res gràcies a l'estat espanyol" o "Normal que estigui depre, se li acaba la ganga", deien els usuaris en xarxes.

Certament, hi ha raons per remarcar el mal resultat d'ERC. Al final es van confirmar els pitjors pronòstics per als republicans, que s'han quedat amb 20 després de perdre ni més ni menys que 13 diputats.

Això ha portat ERC a una situació límit que els obligarà a un dur reajustament intern. Aragonès, per exemple, ja ha deixat la primera línia política i això obre la línia successòria a ERC. Encara més significatiu és l'enfonsament de tota l'estructura de càrrecs de confiança que els republicans tenien a la Generalitat.

➡️ Política

Més notícies: