Policia deté una persona
POLÍTICA

La policia deté dos multireincidents més a Barcelona i les xarxes esclaten

Els usuaris tornen a mostrar la seva incredulitat: 'detinguts i després d'una estona cap a casa'

Fins que les mesures aprovades pel Congrés no siguin efectives, la multireincidència no estarà controlada. És a dir, que no cessaran els episodis de multireincidents que actuen una vegada i una altra. El motiu per això és ben conegut i alcaldes de tots els colors polítics ho han explicat: la sensació d'impunitat dels criminals.

El darrer exemple de multireincidència és aquest mateix cap de setmana. Segons han explicat els Mossos, i ampliat El Caso, han detingut dos menors que perseguien una dona a Nou Barris. Després d'aturar-los, se'ls ha trobat diverses joies, entre les quals hi ha cadenes d'or, un rellotge i una polsera:

La crònica dels fets mostra que una agent va advertir la sospita actitud dels joves, que seguien en patinet una senyora. Davant l'actuació de l'agent, els dos joves van fugir, però van ser detinguts per una patrulla de Mossos. Les explicacions dels joves per tenir aquestes joies eren un indici clar de delicte, de manera que van ser traslladats a comissaria.

Uniforme d'un agent dels Mossos d'Esquadra amb la paraula

La posterior investigació policial ha aclarit la manera com robaven aquests dos criminals. En la majoria dels casos anaven per dones i per ancianes, a les quals assaltaven amb el patinet per robar-los les joies d'una tirada.

De moment, s'han pogut relacionar dos dels robatoris amb denúncies presentades a comissaria. El primer cas és el d'una dona gran i el segon d'una dona de mitjana edat. En tots dos casos, les víctimes han coincidit que els van robar uns nois que anaven en patinet.

La reacció dels usuaris

Aquesta publicació dels Mossos ha tingut molta circulació a xarxes socials, amb gairebé 33.000 visualitzacions i prop de 160 comentaris. En la seva completa, la reacció ha estat la de sempre: incredulitat, indignació i també una mica d'humor davant aquesta xacra.

“Igual s'ho han guanyat cotitzant”, “No passa res: detinguts i després d'una estona cap a casa”. “No serveix de res el que feu si després no els deporteu”. "S'haurien de controlar més els patinets perquè amb ells es fan molts robatoris", denunciaven els usuaris.

➡️ Política

Més notícies: