Muntatge de Pilar Rahola i un tuit titllant Junts de decepció
POLÍTICA

Pilar Rahola carrega ara contra Junts: 'Decepció absoluta'

La periodista envia un dard a Junts per les mostres de suport que diverses figures del partit han tingut amb Palestina

Pilar Rahola és una de les veus partidàries d'Israel més distingides del panorama 'indepe'. Més d'una vegada, ha protagonitzat fortes polèmiques per aquest assumpte. Màxim des que va començar la guerra. Fa poc, per exemple, va tenir una seriosa topada en xarxes socials amb Pablo Echenique.

Sobre la qüestió israeliana, aquesta setmana hi ha hagut novetats importants. El president Sánchez ha anunciat que Espanya reconeixerà en els propers dies l'Estat Palestí. Això ha provocat un conflicte diplomàtic de pes amb Israel. L'ambaixadora a Madrid del país hebreu ja ha anunciat la seva marxa d'Espanya:

Com s'esperava, Rahola s'està significant molt aquests dies defensant Israel i criticant les decisions d'Espanya. Tot i que no només d'Espanya, sinó també dels seus.

Junts i Palestina

A diferència d'altres partits conservadors o identitaris, Junts o bé no es pronuncia gaire o bé té mostres de suport cap a Palestina. Allà hi estan, per exemple, els missatges en xarxes socials de Toni Comín o Neus Torbisco recolzant Palestina. O també els de l'expresident Puigdemont, que va celebrar la manifestació que hi va haver a Barcelona en suport a Palestina.

Aquesta posició de Junts no cau bé entre alguns dels seus seguidors. Així, per exemple, una usuària de X de nom 'Maribel' explica que és votant de Junts, independentista d'estricta observança i partidària d'Israel. Dirigint-se directament a l'expresident Puigdemont, aquesta usuària diu que està profundament decebuda amb la posició del partit i avisa que, per primera vegada a la seva vida, votarà en blanc.

Per part seva, Pilar Rahola ha aprofitat l'ocasió per recolzar aquests missatges i llançar-li un dard a Junts: “Tota la raó. La decepció és absoluta”:

Caldrà veure si aquesta postura de Junts té o no una traducció negativa a les europees. De moment, els sondejos no són gaire positius per als de Puigdemont i els atorguen només un escó, que seria per a Toni Comín.

➡️ Política

Més notícies: