Muntatge de Pilar Rahola i Pablo Echenique cara a cara
POLÍTICA

Pablo Echenique l'emprèn contra Pilar Rahola: 'Fosa sèptica'

Pablo Echenique ha atacat durament Pilar Rahola per unes declaracions de la periodista sobre les baixes a la guerra de Gaza

La guerra de Gaza segueix a la boca de tots. Aquesta vegada, unes declaracions de la periodista Pilar Rahola sobre el nombre de morts palestins, han fet brollar l'exdiputat de Podemos, Pablo Echenique.

Dilluns passat, en una conferència a Montevideo, Pilar Rahola qüestionava el nombre de morts que es manegen a la frontera de Gaza. “Els palestins cada dia saben que han mort 581 persones, 700 dels quals són nens… Perdonin l'acudit”, apuntava la periodista en aquesta conferència.

Així, Pilar Rahola apuntava la dificultat de comptabilitzar el nombre de baixes diàries en una guerra. “Ningú al món pot saber quanta gent mor en una guerra al minut, però els palestins sí. I la BBC se'ls creu, perquè tothom sap que Hamàs diu la veritat”, ironitzava Rahola en el seu discurs.

Rahola ha aprofitat el seu discurs per parlar també de les baixes a la guerra de l'Iran. “Iran va reconèixer un miler de morts[…]Posi-li uns zeros”, criticava durament la periodista.

Pablo Echenique critica Pilar Rahola

Després de conèixer aquestes declaracions de Pilar Rahola, els comentaris de polítics que donen suport a Palestina no s'han fet esperar. Pablo Echenique ha citat el discurs de Rahola a X, abans Twitter, i ha carregat contra la periodista. “L'equivalent moral a una fossa sèptica”, apuntava que fos secretari de Podemos.

Davant d'aquesta resposta d'Echenique, molts usuaris de X, abans Twitter, han volgut donar la seva opinió. Tot i això, les opinions en xarxes socials són diverses.

Alguns, asseguren que Echenique “fa el que és correcte” a atacar Rahola davant aquestes declaracions. Altres, han aprofitat per criticar el de Podemos titllant-lo de “fatxa intolerant” o fins i tot d'“ignorant”. Tot i això, altres usuaris de X, s'han sorprès davant la resposta d'Echenique.

Muntatge de comentaris a la resposta de Pablo Echenique a Pilar Rahola

I és que el que queda latent és que la mala relació de l'exdiputat i la periodista és de caràcter públic. Tot i l'enrenou que s'ha creat després de les paraules de Pablo Echenique, Pilar Rahola encara no ha entrat a contestar l'exsecretari de Podemos.

➡️ Política

Més notícies: