Jordi Aragonès, cosí de l'actual president de la Generalitat, Pere Aragonès, en un primer pla
POLÍTICA

‘Els immigrants no pagaran les nostres pensions’

Jordi Aragonès, d'Aliança Catalana: “La immigració està desbordada a Catalunya”

Jordi Aragonès afirma en aquesta entrevista que “els immigrants no pagaran les nostres pensions” i que, si algú ho diu, “és una mentida”. Aragonès és secretari d'estudis i programes d'Aliança Catalana, el partit que ha estat una sorpresa a les eleccions municipals a Ripoll.

Segons la seva opinió, “la immigració a Catalunya està desbordada” i s'han creat “contra-comunitats”. “No tenim necessitat de mà d'obra, sinó que tenim un problema d'atur juvenil”, afegeix.

Jordi Aragonès (Pineda de Mar, 1993) és cosí de l'actual president de la Generalitat, Pere Aragonès, i historiador de formació. “Catalunya no és una ONG”, remarca i alerta, segons la seva opinió, sobre els “matrimonis forçats”, entre altres conseqüències. “Tenim un problema molt greu amb l'Islam”, remarca i recorda que “un terç de les mesquites són salafistes”.

Sobre la gestió que va fer la Generalitat després dels atemptats opina que “no va gestionar res” i que l'únic objectiu era “fer veure que no passava res”, cosa que explicaria l'èxit electoral d'Aliança Catalana ara a la capital del Ripollès.

Jordi Aragonès mirant a càmera

D'altra banda, assegura que a “l'imam que va substituir l'imam terrorista van gravar-li converses telefòniques i surt afirmant que els terroristes eren màrtirs”. També hi havia “familiars d'aquells terroristes que en públic deien una cosa i en privat una altra”.

Respecte als recents disturbis a França creu que “tenen un problema molt greu i em preocuparia que col·lapsés” i considera que “el que ha passat a França pot passar a Catalunya”. “La crisi francesa està tancada en fals”, destaca.

Aragonès també es mostra molt crític amb la Unió Europea perquè “ha fracassat en la gestió de les fronteres”. També assegura finalment que “Catalunya no és un país d'acollida” i que, si ho és, “ha fracassat estrepitosament”.

➡️ Política

Més notícies: