Primer pla de Lucie Tivolle, candidata del partit Reconquête a França, amb rostre somrient i ulleres de sol
POLÍTICA

‘Els disturbis a França anuncien una potencial guerra civil’

Lucie Tivolle, excandidata: “Molts problemes s'assemblen als que teniu aquí”

Lucie Tivolle, que fou candidata a les legislatives per Reconquête, afirma en aquesta entrevista que “el que està passant a França anuncia una potencial guerra civil”. També adverteix que “molts problemes a França s'assemblen als que tenen aquí”.

“No volem una guerra civil, però el risc és real”, afegeix. Al seu parer, “serà molt difícil canviar les coses”, però alerta que “si no hi ha ordre i seguretat, no hi ha llibertat” en relació amb els aldarulls a diveses ciutats franceses.

Lucie Tivolle és seguidora de Marion Maréchal, la néta de Jean-Marie Le Pen que va recolzar Éric Zemmour i el seu partit Reconquête a les últimes presidencials franceses. Tivolle i Anatole Meunier han estat a Barcelona en suport de Santiago Abascal i Vox.

Pla mig de Santiago Abascal en un faristol i assenyalant a un costat amb el dit de la mà dreta

A les últimes eleccions es va presentar per Grenoble, però no va sortir. Sobre els burquinis -que el Govern català acaba d'autoritzar a les piscines públiques- exposa que “n'hi ha molts a França, tant al mar com a les piscines” i que això “indica un canvi de població a França”.

“Els francesos d'origen cada vegada són més minoritaris”, afegeix. D'altra banda, remarca que “tenim un problema amb la natalitat, vostès tenen un problema similar” perquè “les dones franceses d'origen tenen molts menys fills que les dones d'origen immigrants”.

Professora d'anglès a una banlieue de París, explica que tenia problemes per “ser dona i blanca”. D'altra banda, assegura que “la majoria són musulmans” i que són freqüents les “amenaces” de pares o alumnes. “A la mateixa escola els estudiants no respecten els professors”.

Acaba dient que la “solució no és donar diners” i que cal “tancar fronteres” i “controlar la immigració” perquè Europa “està en perill”. Finalment, anima a “tenir ànims, tenir fills i estar orgullosos de la nostra cultura i les nostres arrels”.

A continuació podeu veure l'entrevista completa:

"Los disturbios en Francia anuncian una potencial guerra civil"