Diverses persones estan involucrades en una baralla al carrer, una d'elles és a terra mentre les altres semblen estar agredint-la.
POLÍTICA

VÍDEO | Brutal baralla amb arma blanca en una ciutat a Catalunya: 'Estem perduts'

Els veïns esclaten davant una violenta baralla amb un ganivet de grans dimensions

Segueix la problemàtica de la delinqüència desfermada a Catalunya, especialment amb els atacs amb arma blanca. Aquesta setmana, unes imatges que han corregut per les xarxes socials han desencadenat les alarmes. Una brutal baralla al mig del carrer amb un ganivet de llargues dimensions ha tingut lloc a Lleida, un dels punts calents de la inseguretat a Catalunya .

Les imatges van ser difoses pel mitjà La Veu de Lleida, a través de la xarxa social X. Segons informen, la baralla va tenir lloc diumenge passat a La Mariola, un dels barris més conflictius de la localitat.

Un agent de la Guàrdia Urbana amb motocicleta amb un mapa de la ciutat de fons.

Els Mossos van detenir l'agressor, un home de 53 anys, mentre que la víctima va ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova amb una ferida oberta per arma blanca.

Els veïns estan farts

“Lleida està perduda”, diuen els comentaris a la publicació, “incivisme, inseguretat, brutícia”. Riuen que la baralla hagi passat a pocs metres del centre operatiu, i afirmen que es tracta “d'una broma”.

"Amb el greu problema de la seguretat que tenim a Lleida, i l´alcalde ens diu que ha baixat la criminalitat". També agraeixen a mitjans com La Voz de Lleida i el compte de X 'Apunyalòmetre' per reflectir la realitat que altres mitjans amaguen. Acusen Félix Larrosa de ser “un negacionista de la realitat”.

Tres tuits criticant la situació a Lleida. El primer tuit esmenta la manca de lideratge i la “tercermundialització” de la ciutat. El segon tuit, en català, es queixa de la presència de

Els veïns coincideixen a assenyalar el ràpid procés de degradació que ha patit la ciutat en poc temps i culpen les polítiques bonistes dels governs. El que passa a Lleida és un reflex del que passa a moltes altres ciutats catalanes. Els apunyalaments han pujat especialment en els darrers temps, convertint-se en la principal preocupació de molts ciutadans.

L'alcalde, qüestionat

Félix Larrosa no ha tingut més remei que reconèixer el problema de la inseguretat a barris com La Mariola . L'alcalde de Lleida va anunciar un pla especial per posar límit a la violència i l'incivisme, i reforçar la seguretat ciutadana.

Entrevista un home amb ulleres i barba blanca, identificat com a alcalde de Lleida, amb una imatge d'un carrer amb diverses persones caminant.

A més, l'alcalde del PSC va aixecar recentment la veu per denunciar el cas d'un multireincident amb 43 antecedents que havia estat posat en llibertat.

Però molts culpen també l'alcalde socialista i el seu partit de les polítiques de seguretat que han portat aquesta situació.

➡️ Política

Més notícies: