Un cotxe blanc Honda envoltat de persones amb armilles vermelles.
POLÍTICA

VÍDEO | Així s'hauria fugat Puigdemont: al maleter del cotxe d'un agent dels Mossos

Un vídeo caça el cotxe en què presumptament hauria escapat el líder de Junts

Carles Puigdemont s'ha convertit en el protagonista del dia en què Salvador Illa ha de ser investit nou president de la Generalitat. Tot i l'ampli dispositiu policial, el líder de Junts ha aconseguit tornar a fugir i el dubte que queda és si ho ha aconseguit per incompetència o per connivència dels comandaments policials dels Mossos d'Esquadra.

La pregunta que es fa tothom és com ha fugit Carles Puigdemont. Doncs bé, ara s'han publicat dos vídeos que mostren el mètode que l'expresident hauria utilitzat per escapar-se del cordó policial que hi havia al voltant del Parlament.

En un es veu com una persona, que tot apunta que és Puigdemont, entra als seients de darrere d'un Honda de color blanc. Un cotxe que seria propietat de l'agent dels Mossos d'Esquadra que ha estat detingut per col·laborar amb la fugida del líder de Junts. Tot i això, en un altre vídeo es pot observar un detall que fa pensar que l'expresident s'hauria fugat al maleter d'aquest Honda blanc.

En aquest segon vídeo, es veu com l'Honda blanc de l'agent dels Mossos d'Esquadra detingut té el que sembla una roda de recanvi sobre el seient del copilot (tot i que alguns creuen que es una cadira de rodes plegada). Per tant, segons aquesta teoria, Carles Puigdemont hauria accedit al cotxe pels seients de darrere per després colar-se per dins del maleter i així no ser vist.

Els Mossos d'Esquadra han activat una operació gàbia similar a la que es va activar el 17 d'agost del 2017 per caçar els terroristes gihadistes que van cometre el múltiple assassinat a les Rambles de Barcelona. S'han muntat diversos controls policials, cosa que ha provocat el caos a les principals carreteres catalanes. Tot i això, ni aquest operatiu ha servit per poder localitzar i detenir Puigdemont. De fet, després de quatre hores, els Mossos han desactivat aquesta operació gàbia i han consumat així el fracàs dels comandaments policials.

➡️ Política

Més notícies: