Plano medio de Xavier Rius con la mano en la frente y una foto de Xavier Trias de fondo
POLÍTICA

La culpa és... d'Espanya!

Repàs dels titulars més destacats de la premsa i anàlisi de derrota de Xavier Trias en la lluita per l'alcaldia de Barcelona

La culpa es de ... ¡Espanya!

La reacció de l'independentisme a la pèrdua de l'alcaldia de Barcelona no s'ha fet esperar. Junts ha culpat Espanya com en els vells temps. I ERC ha dit que és un nou 155. Mal perdre.

De fet, ja s'ha posat en marxa la maquinària per aprofitar aquesta derrota a les eleccions generals del 23 de juliol. Esquerra no s'ho ha pensat dues vegades i ha posat Ernest Maragall com a número 2 per al Senat, després de perdre la meitat dels regidors que tenia des del 2019. Junts també demana el "vot útil" de cara als comicis del mes que ve. L'objectiu és clar, intentar evitar que la campanya per l'abstenció que ha sorgit dins de l'independentisme els afecti encara més.

En aquest resum de premsa no només parlem de la derrota del processisme a Barcelona. I és que aquest dilluns han sortit publicades diverses enquestes de cara a les eleccions de 23 de juliol.  I es consolida la tendència dels últims dies: el PSOE patiria una forta caiguda i el PP podria governar amb el suport de VOX.

➡️ Els vídeos de Xavier Rius ➡️ Política

Més notícies: