Pla mitjà de Pedro Sánchez somrient i amb la mà al pit
POLÍTICA

VÍDEO: La carta 'fake' de Pedro Sánchez als Reis Mags que ho peta a les xarxes

Es fa viral una carta de Pedro Sánchez als Reis Mags feta amb intel·ligència artificial i que es burla de la seva política

Espanya és un país enginyós per riure's dels seus polítics i de si mateix. Més encara en dates assenyalades com Nadal, quan abunden mems de tota mena. Un dels que s'han fet virals és el d'una carta 'fake' de Sánchez als Reis Mags que reflecteix força bé la realitat.

“Aquest any m'he portat molt bé”

La carta comença amb la paròdia d'un dels tresors de la ideologia woke: el llenguatge inclusiu. “Estimats progres i progras, mags i magues”, diu la veu fake de Pedro Sánchez. A la resta d'Espanya potser menys, però a Catalunya això no està allunyat de la realitat: la Generalitat, per exemple, ha felicitat les Festes del Solstici d'Hivern.

Però tornant a la carta: es burla de la tàctica de Sánchez de salvar Espanya del feixisme i de l'extrema dreta. Una tàctica que al capdavall li ha sortit bé i de la qual Feijóo n'ha pres nota.

“Com he derrotat Franco”, el Sánchez fake diu que es mereixen alguns regals. Com el Tribunal Suprem, perquè no anul·li els nomenaments als seus “amics, amigues i amigues”. O millorar el càtering del Falcon, l'avió de la polèmica a Espanya .

“També penso en els meus amics”

La carta també té espai per als aliats de Sánchez durant aquesta legislatura. “També penso en els meus amics”, diu. Demana als Reis que a Otegi li portin una caputxa i a Puigdemont “l'amnistia aviat”. I la veritat és que, si no els Reis, el Sánchez de carn i os haurà de passar amb caixa amb els nacionalismes perifèrics.

Els usuaris han reaccionat amb humor i han destacat que l'anàlisi de fons que fa aquesta broma és un reflex de la realitat. “El pitjor és que està passant”, deien.

➡️ Política

Més notícies: