Xavier García Albiol, alcaldable de Badalona, parlant en un acte electoral del Partit Popular
POLÍTICA

El brutal zasca de Xavier García Albiol a Podemos després d'okupar els seus despatxos

L'alcalde de Badalona propina un sonor clatellot a Twitter al partit morat a compte de les seves baralles amb Sumar

A alguns indrets d'Espanya, com és el cas de Catalunya, l'okupació és un drama per a molts propietaris d'immobles.

Tot i el clima generalitzat de permissivitat amb els okupes, el cas de Badalona és particular. El seu alcalde, Xavier García Albiol , està compromès des de fa anys contra aquest fenomen delictiu.

Ja el 2023 Albiol va arribar a acusar Pedro Sánchez de protegir els okupes.

Fotomuntatge amb Xavier García Albiol amb una pintada de Fora Okupas

La pallissa d'Albiol a l'esquerra a les municipals del 28M

El líder popular va guanyar de forma àmplia amb majoria absoluta les últimes eleccions municipals, obtenint 18 de 27 regidors. A 14 escons de distància amb la segona força de la ciutat, el PSC.

Albiol va fagocitar l'esquerra badalonina i va posar fi a una successió de mocions de censura i pactes de perdedors contra ell i el partit.

Primer pla de Xavier García Albiol fent un petó a la vara d'alcalde de Badalona i mirant fixament a càmera

Aquestes mocions van ser protagonitzades per tots els partits d'esquerres presents al consistori. Avui aquests partits són residuals a la ciutat de Badalona, atresorant els 9 regidors restants d'un total de 27.

Pescant en aigües revoltes

A ningú se li escapa que la crisi a Podemos és una cosa que ja sembla destinada a destruir definitivament el partit. Així ho vam assenyalar fa uns dies en aquest mateix diari.

L'últim episodi de la ruptura amb Sumar l'ha protagonitzat Ione Belarra. La líder del partit morat va denunciar a la comissaria de la Policia Nacional del Congrés la suposada ocupació dels despatxos de Podemos per part de diputats de Yolanda Díaz.

Muntatge amb dues imatges de Ione Belarra i de Yolanda Díaz

Belarra feia referència als despatxos que van quedar en possessió de Sumar després de la sortida dels 5 diputats de Podemos del Grup Parlamentari Plurinacional.

Fonts parlamentàries van indicar que "vam haver de posar les seves coses al passadís perquè si no no se n'anaven", en referència als de Podemos.

Aprofitant la bretxa, García Albiol va clavar un sonor zasca als de Pablo Iglesias. Va acusar Podemos de defensar els okupes al carrer mentre denunciaven l'okupació dels seus despatxos al Congrés.

L'alcalde va evidenciar una realitat amb aquesta piulada: Podemos, des del seu naixement, es va posicionar a favor dels col·lectius okupa.

➡️ Política

Més notícies: