Muntatge d'Espinosa dels Monteros amb un mòbil amb el logo de X
POLÍTICA

L'aplaudida reflexió d'Espinosa de los Monteros sobre l'esquerra i la pobresa

Espinosa de los Monteros enfonsa el discurs de l'esquerra sobre la pobresa en menys d'un minut i les xarxes ho recolzen

Després d'abandonar la política activa l'agost passat, l'exdiputat de Vox al Congrés dels Diputats, Iván Espinosa de los Monteros, ha tornat a ser polèmic a les xarxes. Aquest cop, per unes declaracions sobre l'esquerra.

En una entrevista per a Negocios TV, Espinosa de los Monteros ha explicat el perquè de l'“afany” de l'esquerra per representar els pobres. “L'esquerra diu que són els representants dels pobres. Aleshores, què els interessa? Que n'hi hagi com més millor”, explicava l'exdiputat a Daniel Lacalle.

En aquesta entrevista, el polític ha assegurat que l'esquerra s'autodefineixi com a “representant dels pobres” però que no ho són. “Si tu representes uns, que són els que t'escullen, tu el que vols és que n'hi hagi com més millor”, deia l'expolític. A més, Espinosa de los Monteros definia a l'esquerra com a “fabricants de pobresa”.

“Si generes les condicions perquè aquesta gent prosperi de veritat, i creus que deixaran de votar-te, mai posaràs les condicions perquè passi”, explicava l'exdiputat de Vox.

Les xarxes donen suport a l'opinió d'Espinosa de los Monteros

Aquest extracte de l'entrevista, que ja ha tingut més de 131.000 reproduccions, ha fet cremar X, abans Twitter, on molts usuaris han donat la seva opinió.

Molts dels internautes han qualificat les declaracions de l'exdiputat “indiscutibles”. I és que la gran majoria dels usuaris de X consideren que les paraules d'Iván Espinosa de los Monteros són molt encertades.

Muntatge de comentaris de X, sobre una entrevista a Espinosa dels Monteros

Espinosa de los Monteros ataca Podemos

A l'entrevista per a Negocios TV, amb David Lacalle, Iván Espinosa de los Monteros també ha parlat sobre economia i sobre els fets després de la seva marxa del partit de Santiago Abascal.

“Quan ens n'hem anat del Congrés uns quants, alguns forçats, altres voluntaris, tens una indemnització si marxes, en funció de quant temps hi has estat. Jo vaig preguntar ‘quants de Podemos han renunciat a la indemnització?’ Cap”, sentenciava Espinosa de los Monteros.

D'aquesta manera, l'exdiputat de Vox ha llençat per terra tot el discurs que l'esquerra fa sobre la pobresa.

➡️ Política

Més notícies: