Alvise Pérez i Carles Puigdemont en primer pla amb un fons del Parlament de Catalunya
POLÍTICA

Alvise Pérez destrossa Carles Puigdemont amb poques paraules

El líder de Se Acabó La Fiesta enfonsa l'expresident de la Generalitat per anunciar el seu retorn

El retorn de Carles Puigdemont és en boca de tothom. El líder de Junts tornarà a trepitjar Catalunya després de gairebé set anys fugat de la justícia. I ho fa amb la intenció de rebentar el ple d'investidura de Salvador Illa, que està previst que se celebri aquest dijous a les 10.00 hores.

Un dels que no ha pogut evitar opinar sobre aquesta qüestió ha estat Alvise Pérez. L'eurodiputat pel partit Se Acabó La Fiesta s'ha mostrat contundent, fins al punt de destrossar Carles Puigdemont amb només unes poques frases.

En una publicació a les seves xarxes socials, Alvise Pérez ha retret a l'expresident de la Generalitat que hagi decidit tornar just ara per intentar treure rèdit polític i pressionar ERC perquè no votin a favor de la investidura de Salvador Illa. I ho ha fet, a més, recordant-li alguna de les vegades que hauria pogut tornar, però no ho va acabar fent.

"Hola, Carles Puigdemont. El 24 d'abril va morir la teva mare, i no et vas presentar al seu enterrament perquè la “repressió espanyola” t'ho impedia, però ara sí que muntaràs el circ al Parlament per aprofitar-te de la pressió política amb la teva amnistia. Pocs exemples són millors per constatar la brossa d'ésser humà que ets, pròfug criminal", ha sentenciat el líder de Se Acabó La Fiesta.

De fet, el retret d'Alvise Pérez a Carles Puigdemont ha estat utilitzat més d'una vegada per part d'un sector de l'independentisme. No són pocs els indepes, cada cop més allunyats del processisme que representa el líder de Junts, que no entenen els motius pels quals l'expresident hagi decidit tornar ara, per a la investidura de Salvador Illa, quan ha tingut més ocasions per fer-ho. I és que aquesta no és la primera vegada que Puigdemont assegura que tornarà.

Va ser a la campanya electoral de finals del 2017, just després de l'aplicació de l'article 155, quan Junts va fer servir aquest argument per demanar el vot per a Puigdemont. "Perquè torni el president, s'ha de votar el president", deien. La resta de la història ja el coneixem: no va tornar i es va passar gairebé 7 anys a Waterloo. Tot i això, ara sembla que sí que complirà amb la seva paraula, malgrat que el seu retorn acabi provocant la seva detenció.

➡️ Política

Més notícies: