Xavier García Albiol amb vestit blau i corbata vermella davant d'una bandera catalana i un escut de Badalona
POLÍTICA

Albiol esclata per l'últim crim a Badalona i explica el que ningú no s'atreveix

Xavier García Albiol destapa allò que l'establishment intenta ocultar de l'assassí de Badalona

Aquest diumenge passat, un home va ser assassinat a Badalona quan un grup de magribins que intentaven robar-li el mòbil. Lògicament, el succés ha commocionat tota la ciutat. És una mostra més de la degradació imparable d'una Catalunya amb la violència disparada.

A més, el fet que la víctima fos assassinada per simplement intentar que no li robessin el mòbil ha causat encara més indignació. De fet, un dels que s'ha mostrat més indignats ha estat precisament l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol.

El líder del PP a la ciutat fa temps que adverteix de les conseqüències de tenir un Codi Penal massa tou. I no ha parat de repetir que, més enllà d'endurir les lleis, el que s'ha de fer també és expulsar els delinqüents estrangers.

Ara, l'assassinat de diumenge passat a Badalona no ha fet més que confirmar els seus posicionaments. I, és clar, Xavier García Albiol ha acabat esclatant a les seves xarxes socials. Ho ha fet, a més, per exposar allò que ningú (ni els principals mitjans de comunicació, ni les administracions ni els responsables polítics) s'ha atrevit a explicar de l'assassí.

"Parlaré clar sobre l'assassinat d'aquest diumenge d'un home a Badalona quan tres individus el van atacar per robar-lo (dos ja han estat detinguts)", explicava Albiol. "L'assassí és un home de nacionalitat marroquina que ja ha estat detingut en ONZE OCASIONS", revela. Això sí, l'alcalde de Badalona no es queda aquí.

"Ho vinc advertint des de fa temps que podia passar una cosa així. La policia els deté i a les poques hores estan al carrer de nou. El responsable de la mort és l'assassí, però si es portés a terme la reforma legal com sol·licito des de fa temps, aquest paio estaria a la presó i després seria expulsat al seu país. I el més important: la víctima avui estaria viva”, finalitza Xavier García Albiol.

Un cop més, ha de passar una desgràcia com la de diumenge passat a Badalona perquè es posi damunt la taula el debat sobre l'enduriment del Codi Penal i l'expulsió de delinqüents immigrants. Tot i això, són pocs els polítics que s'atreveixen a fer-ho, ja que la majoria de l'establishment bonista a Catalunya prefereix passar de puntetes sobre aquest assumpte mentre acusa de ser "feixista" o d'"extrema dreta" als que proposen mesures que, en el cas de Badalona, haurien servit per evitar la mort de l'home que va ser assassinat per defensar-se d'un robatori.

➡️ Política

Més notícies: