Leo Messi, amb una expressió seriosa, i un cercle vermell amb una imatge borrosa al fons.
POLÍTICA

Activistes climàtics vandalitzen la casa de Leo Messi a Eivissa

El col·lectiu 'Futuro Vegetal' ha reivindicat l'atac

Leo Messi ha estat víctima de diversos activistes climàtics que han decidit vandalitzar una de les cases que té l'astre argentí a Eivissa. Ha estat el col·lectiu 'Futuro Vegetal' el que ha reivindicat l'acció de protesta, publicant fotos del seu atac a les seves xarxes socials.

De moment desconeixem si aquests activistes són d'aquells que reivindiquen la seva lluita pel canvi climàtic mentre es passen l'any agafant avions viatjant per tot el món. En qualsevol cas, ara han decidit focalitzar a Lionel Messi les seves protestes.

'Ajuda al planeta, menja't al ric, abolir la policia'

Membres de 'Futuro Vegetal' han omplert de pintura negra i vermella diverses façanes de la casa que té el crac argentí a Eivissa. S'han colat a la seva propietat per vandalitzar les parets de l'habitatge i fer-se diverses fotos amb una pancarta reivindicativa. "Ajuda el planeta, menja't el ric, abolir la policia", deia la pancarta en qüestió.

Els activistes han tret pit a les seves xarxes de "tintar la mansió il·legal de Messi a Eivissa", un habitatge que "el futbolista va adquirir per l'exorbitant xifra d'11 milions d'euros". Uns diners que l'astre argentí ha aconseguit treballant.

Més enllà de voler "ajudar el planeta", de promoure "menjar-se els rics" i criticar la policia, 'Futuro Vegetal' també ha volgut assenyalar "l'extrema dreta" que, diuen, "culpa de la crisi les migrants i demostra una extrema violència contra elles". Ja que sortiràs a tots els mitjans de comunicació, què menys que aprofitar per reclamar tot el que puguis i més. A més, també han volgut recordar que "només a les Balears han mort entre 2 i 4 persones com a conseqüència directa de l'onada de calor".

Evidentment, Leo Messi no s'ha pronunciat al respecte. Això sí, previsiblement, no serà ell qui netegi i arregli els desperfectes ocasionats per aquests activistes climàtics. Serà, com també és habitual en aquests casos, diversos treballadors els que se n'encarreguin.

➡️ Política

Més notícies: