Primer pla de la candidata de la CUP Laure Vega
POLÍTICA

Mofes per les declaracions de la CUP sobre les manifestacions al Regne Unit

Milers de ciutadans britànics han sortit als carrers per protestar contra l'assassinat de tres nenes

Cremen els carrers del Regne Unit. Axel Rudakubana, un jove de 17 anys nascut a Cardiff i fill d'immigrants rwandesos, va assassinar fa uns dies tres nenes d'entre sis i set anys després d'apunyalar-les. També va intentar matar deu persones més -vuit menors d'edat-, de les quals set es troben en estat crític.

Aquest brutal atac va provocar la ira de molts ciutadans anglesos que aquests dies estan sortint als carrers per protestar contra aquests assassinats. Grups d'immigrants -sobretot musulmans- i d'anomenats antifeixistes s'han sumat a les protestes, però, en aquest cas, per atacar uns manifestants que ràpidament han estat titllats de feixistes i d'extrema dreta per part de l'establishment polític i mediàtic. El caos està servit i la policia britànica està totalment desbordada davant d'aquest escenari.

Una dona sosté un cartell que diu

Com sol ser habitual, la CUP no ha desaprofitat l'ocasió per donar la seva opinió sobre aquesta qüestió. Ja se sap que els cupaires no poden frenar els seus impulsos a l'hora de posicionar-se respecte de totes les causes nobles i menys nobles que succeeixen al món. I les protestes al Regne Unit no han estat una excepció.

Ha estat la diputada anticapitalista al Parlament, Laure Vega, la que s'ha referit les últimes hores a aquests successos. I ho ha fet amb unes paraules que han generat una allau de mofes a les xarxes socials, cosa que també ja és habitual quan algú de la CUP dóna la seva opinió sobre segons quins fets.

“Malgrat la brutalitat ens glaci, repetir-nos: no sabem si estarem igual que UK. Sabem que la resignació paralitza, que el destí no està donat i que estar construint des de ja un poder popular que entengui poble de forma àmplia i dinàmica no només és necessari, també possible”, deia Laure Vega.

Estimat lector, si no ha entès pràcticament res del que ha dit la diputada de la CUP, no es preocupi, no està sol. Centenars d'usuaris van optar per riure's davant d'aquestes paraules que gairebé ningú no va poder desxifrar.

"No entenc com, amb aquesta impecable retòrica, no teniu representació a l'Ajuntament de Barcelona", li va contestar un. “Laure, has fet 7 frases i no has dit res… res de res. Tot inintel·ligible i sense cap sentit”, li deia un altre. "Tinc més de 60 anys, carrera d'enginyeria, domino quatre idiomes, vaig estudiar llatí 6 anys i no entenc una merda del que dius", li retreia un altre. “Com ho fan per escriure tant i no dir res?”, “amb aquesta retòrica, auguro un nou èxit electoral de la CUP” o “no he entès res, Laure” són algunes de les altres respostes rebudes per la diputada de la CUP al Parlament.

➡️ Política

Més notícies: