Primer pla de Tània Verge amb cara de sorpresa
OPINIÓ

No embruteu Nadal

Al final, tot prové del mateix problema: unes esquerres acomplexades que necessiten cridar l'atenció

En els darrers dies hem vist com s'està consolidant aquesta tendència de polititzar i omplir d'ideologia el Nadal i les tradicions que l'envolten. Canviar Nadal per “solstici d'hivern”, promocionar els conceptes “caganera, tiona i Mare Noel”, fer un pessebre vivent amb dues Verges Maria i sense cap Sant Josep o substituir els Reis Mags per “Les tres Mages” són només uns exemples.

Si a alguna administració no li agrada Nadal tal com és, que no la celebri. Però que no utilitzin els diners públics per intentar curar els seus traumes forçant una inclusió mal entesa.

Ja estem acostumats que aquesta nova esquerra woke perdi el temps en estupideses, però ja podrien destinar aquest temps, esforços –i diners públics– a preocupar-se dels veritables problemes de les classes populars que diuen defensar.

Al final, tot prové del mateix problema: d'unes esquerres acomplexades que necessiten cridar l'atenció i que ens volen ficar en calçador la seva ideologia, encara que no tingui cap sentit.

No hi haurà menys masclisme si en lloc de “Reis Mags” hi ha “Les tres Magues” o per dir que, qui caga regals a Catalunya, és una “tiona” i no el tió. O per anomenar “Mare Noel” al Pare Noel.

El que resulta curiós és que totes aquestes ximpleries les promouen els mateixos que després legalitzen els burkinis o defensen el vel islàmic. Ja sabem que la seva coherència brilla per la seva absència, però amb aquesta inclusió forçada no fan res més que treure a la llum el seu autoodi.

Els agradi o no, la nostra cultura i civilització es basa en el cristianisme. Però no cal ser creient, ni anar a missa cada diumenge, ni senyar-se cada matí per celebrar Nadal sense complexos. Simplement es tracta de respectar les tradicions que des de fa anys han marcat la nostra cultura. Encara que no s'ho creguin, no seran menys d'esquerres per dir “Reis Mags”, “tió” o “Nadal”.