Muntatge d'un primer pla de Paloma Rocasolano seria mirant de banda, Felip VI amb els braços creuats al costat de Letizia seria i un emoji de sorpresa
GENT

Zarzuela pren mesures contra Paloma Rocasolano durant l'absència de Felip i Letícia

Felip i Letícia estan de viatge i des de palau tenen una ordre expressa relacionada amb Paloma Rocasolano

El Felip i la Letícia es troben de viatge pels Països Baixos per estrènyer llaços entre els dos estats. Mentrestant, a la Zarzuela es quedarà l'emèrita recuperant-se de la infecció que va patir fa una setmana.

Per assegurar el seu descans, el Felip ha prohibit a la Paloma Rocasolano que vagi a palau durant la seva absència. No desitja que la seva sogra es passegi com vulgui per les instal·lacions i, encara menys, que en faci ús.

Felip prohibeix a Paloma Rocasolano anar a la Zarzuela durant el seu viatge amb Letizia

El Felip i la Letícia han posat rumb aquest mateix dimarts a Amsterdam, on es reuniran amb el col·lectiu espanyol que resideix al país. No serà fins demà, dimecres 17 d'abril, quan els reis es donen cita amb el Guillermo i Máxima d'Holanda. Tot plegat forma part de la seva agenda institucional que els mantindrà allunyats de la Zarzuela uns dies.

En aquest sentit, el Felip ha pres mesures davant de la seva absència, prohibint a la Paloma Rocasolano que visiti palau durant el seu viatge. En el passat, la mare de la Letícia va ser una més de la Zarzuela on, fins i tot, tenia habitació pròpia. No obstant això, la relació amb el Felip va canviar notablement.

Felip amb corbata vermella i Letizia vestida de negre seriosos mirant de banda

Tal com publica el periodista d'El Nacional, el Robert Rodríguez, el rei i la seva sogra no es porten gens bé. La relació que al seu dia van tenir tan propera, es va acabar transformant en desconfiança, coincidint amb les declaracions del Jaime del Burgo.

La Paloma era coneixedora de tot i va fer el possible per protegir la Letícia i facilitar-li les coses amb l'advocat. Una traïció per al Felip que mai va perdonar Rocasolano i que va provocar que els privilegis d'aquesta al palau arribessin al seu final.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres de sol i vestit rosa, i Felip de perfil

Primer li va prohibir que gaudís dels serveis de la Zarzuela i ara ha limitat la seva presència quan ell no hi és. Si a la Paloma li resultava complicat veure a la Letícia a casa seva, ara que no estan li resulta completament impossible anar a palau.

A més, la reina Sofia es troba allà recuperant-se de la infecció que va patir fa uns dies al tracte urinari. Per aquest motiu va haver de romandre ingressada quatre dies a la Clínica Ruber fins que va ser donada d'alta.

Felip evita que Paloma Rocasolano molesti la seva mare

Amb la seva decisió de prohibir a la Paloma que acudeixi a la Zarzuela durant el seu viatge als Països Baixos, el Felip intenta protegir la reina Sofia. No només és una mesura que evidencia la mala relació entre ells, també vol evitar que l'emèrita sigui molestada durant la recuperació.

Cal recordar que la relació entre la reina Sofia i la mare de la Letícia fa temps que es rumoreja que és tensa. La constant presència de Rocasolano a palau no va agradar a la reina, que es va sentir desplaçada en la cura de les seves netes.

Primer pla de la reina Sofia amb rostre seriós durant la inauguració de la FEBA a Madrid el setembre de 2023

La Letícia va confiar en la seva mare per sobre de la seva sogra, conscient que la Paloma seguiria les seves recomanacions amb la Leonor i la Sofia. L'emèrita sempre ha estat més reticent a seguir les normes de la seva nora, cosa que la va apartar de manera dràstica.

El seu malestar va arribar fins a orelles del Felip, que es va veure obligat a prendre cartes a l'assumpte. Tot i això, va ser l'aparició de Del Burgo la que acabaria provocant la sortida de la Paloma de la Zarzuela.

Primer pla de Paloma Rocasolano, mare de Letizia Ortiz, somrient

Ara, la Sofia pot gaudir de la tranquil·litat que tant desitja i requereix després del seu últim problema de salut. Sense la presència dels reis, Rocasolano té vetada l'entrada, aconseguint el que anhelava: allunyar la seva enemiga.

Mentrestant, a la Letícia no li ha quedat més remei que acceptar la decisió del Felip. Apunten que, des que van sortir les declaracions de l'advocat, ha perdut credibilitat dins de casa seva. El rei s'ha cansat de ser l'últim a assabentar-se de tot i ha estat molt clar amb les seves exigències.

➡️ Gent

Més notícies: