Muntatge de Paloma Rocasolano durant els Premis Princesa d'Astúries amb Felip a la dreta, somrient i al costat hi ha una icona d'una cara enfadada
GENT

Paloma Rocasolano perd la seva darrera oportunitat per guanyar-se el perdó de Felip

Felip ha pres una decisió per protegir Letizia que afecta Paloma Rocasolano, que ja no podrà anar tant a Zarzuela

Paloma Rocasolano i Felipe mantenien una relació excel·lent fins a l'aparició de Jaime del Burgo. El rei s'ha adonat que Letizia està massa exposada i ha pres cartes a l'assumpte per protegir-la. Alguns periodistes tan importants com Pilar Eyre asseguren que l'estat de la reina no és bo, sobretot després de les darreres aparicions públiques.

Paloma Rocasolano gaudeix d'una situació privilegiada i fins i tot tenia una habitació a Zarzuela on passava moltes nits. Tot això, però, ha canviat d'un moment a l'altre i Felip l'ha expulsat del palau per diversos motius. En primer lloc, vol evitar especulacions i continuar amb la seva política de transparència.

Rocasolano ha perdut la seva última oportunitat: ja no passarà tant de temps amb Felip i no el podrà convèncer que ella no és responsable de res.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres de sol i vestit rosa, i Felip de perfil

Felip no vol que ningú posi en dubte la seva gestió, per això està cada vegada més lluny de Joan Carles I. És cert que va fer una excepció amb Paloma, però s'ha adonat que és molt més còmode que ja no passi tant de temps a casa seva. D'aquesta manera ningú no podrà dubtar de l'ús que fa dels recursos públics.

Paloma i Felipe van tenir una discussió després de les acusacions que va llançar Jaime del Burgo. Diverses fonts asseguren que Rocasolano sap més del que sembla, i per això està tenint tants problemes amb el seu gendre. No ha aconseguit guanyar-se el perdó i la seva expulsió de sarsuela no ha fet més que augmentar la tensió.

Felip no ha perdonat Paloma Rocasolano

Felip és conscient que algú està filtrant informació i aquesta és una altra de les raons per les quals no vol que Paloma visqui a palau. La mare de Letizia no ha aconseguit el perdó del monarca, tot i que tots dos guardaran les formes per no alimentar la polèmica. Casa Real no ha emès cap comunicat relacionat amb Jaime del Burgo, però els responsables de la institució estan actuant a l'ombra.

Felip amb corbata vermella i Letizia vestida de negre seriosos mirant de banda

Paloma ha estat assenyalada de forma interna, per això està tenint tants problemes amb Felip. Tenia una habitació al Pavelló del Príncep de Zarzuela, però ara estarà un temps sense trepitjar el palau. D'aquí a unes setmanes podrà acudir de manera puntual, tot i que ja no té permís per quedar-se a dormir.

L'actitud pública de Felip ha estat una mica freda, encara que de portes endins està mirant pel benestar de Letizia. La seva intenció és que deixi de filtrar-se informació, sospita molta gent i ha passat a l'acció. Rocasolano ha sortit esquitxada i el pitjor de tot és que no ha tingut temps per solucionar les diferències que té amb el gendre.

➡️ Gent

Més notícies: