Muntatge de Jesús Ortiz al carrer amb rostre seriós i una retallada de la cara de Telma Ortiz somrient de perfil
GENT

Jesús Ortiz confessa quina norma ha posat a Telma Ortiz si vol sopar amb ell

El pare de Letícia, Jesús Ortiz, ha imposat una condició a Telma Ortiz perquè pugui sopar amb la seva filla


Jesús Ortiz sol ser molt discret en tot allò relacionat amb la seva vida privada. Tanmateix, el fet de ser el pare de l'actual reina fa que qualsevol dels seus moviments sigui objecte d'anàlisi i comentaris. Això és el que ha passat amb la seva última manifestació pública en què ha confirmat l'única condició que imposa a la seva filla Telma si vol sopar amb ell.

El periodista, que es va jubilar fa tres anys, té una vida tranquil·la al marge dels compromisos oficials de la seva filla gran, Letícia. Jesús Ortiz compta amb un perfil a X a través del qual, vegades comptades, mostra les seves opinions sobre diferents temes d'actualitat. Així, a la seva última publicació ha deixat clar que recomana evitar l'ús del telèfon mòbil quan la família s'asseu a taula.

Jesús Ortiz deixa clara quina és la seva condició per sopar amb la seva filla

El sogre de Felip VI ha subscrit amb to contundent les paraules de la magistrada i escriptora Natalia Velilla. Aquesta feia referència a com han de ser els controls parentals a casa sobre l'ús de dispositius mòbils, sobretot entre els adolescents.

“Un consell no demanat per a aquells que formareu una família: la TV fora dels dormitoris”, es podia llegir al perfil de l'advocada. A més, aconsellava que només hi hagués un televisor a casa, així com control en l'ús d'aquests dispositius.

Captura d'un tweet de Jesús Ortiz que diu: Mesura imprescindible. I afegeixo: els sopars asseguts a taula, si és possible tot el grup familiar alhora, xerrant i compartint el dia; i res de safata o taula de menjador davant la tele.

Ortiz aplaudia les paraules de Velilla i anava més enllà: “Mesura imprescindible. I afegeixo: els sopars asseguts a taula, si pot ser, tot el grup familiar alhora, xerrant i compartint el dia. I res de safata o taula de menjador davant de la tele”.

Eren les paraules de l'avi de la princesa Leonor, que rebia tot seguit el suport de diversos seguidors del seu compte. Poc després afegia que als adolescents cal “permetre'ls (aconsellar-los) moments d'ús perquè mantinguin les relacions socials, que, tant si ho assumim com si no, són amb mòbil”.

Queda clar que en cas que Telma Ortiz vulgui compartir una estona en família amb el seu pare, la reunió tindrà lloc amb aquest requisit. Ni ella ni la seva parella Robert Gavin ni les seves filles, Amanda i Erin, no haurien d'utilitzar una pantalla durant el temps que comparteixin amb l'avi.

El pare de la reina Letícia és contundent a les reunions familiars

Des que Letícia Ortiz va començar la seva relació amb el llavors príncep Felip, Jesús Ortiz s'ha esforçat per mantenir un perfil molt discret. Amb tot, quan va sortir a la llum el compromís, el pare de la jove periodista que va enamorar Felip de Borbó va fer aquella que va ser la seva primera i única intervenció televisiva.

Jesús Ortiz va atendre el programa Salsa Rosa de Telecinco eufòric i emocionat després de fer-se pública la notícia del compromís reial. Des de llavors, possiblement seguint instruccions de la seva nova família política, s'ha abstingut de fer declaracions pel que fa a la vida de la seva filla.

Muntatge de Jesús Ortiz seriós amb un vestit blau i corbata vermella, i Letizia seria amb una brusa vermella

Casat amb Ana Togores des de 2004, és una tradició que Jesús Ortiz rebi al seu domicili les seves filles i netes la tarda de Reis. Una reunió familiar que podem imaginar després de la publicació recent a les xarxes, es produeix sense telèfons mòbils. Es tracta d'un costum que tant Telma com Letícia hauran inculcat les filles seguint el consell del seu pare.

➡️ Gent

Més notícies: