Muntatge de fotos de primer pla de María Pombo amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Pablo Castellano també amb rostre seriós; tots dos tenen de fons la imatge de l'aleta d'un avió
GENT

Pablo Castellano i María Pombo tenen un problema durant el seu últim viatge de luxe

Pablo Castellano i la seva dona reben moltes crítiques per això que ha passat durant l'última escapada familiar

Pablo Castellano, María Pombo i la resta d'aquest clan mediàtic ja han començat amb les gravacions de la nova temporada de la seva coneguda docusèrie. No obstant això, el que menys s'esperava el matrimoni era el conflicte amb què s'havien de topar durant un dels seus últims viatges.

Segons ha transcendit, la família sencera ha fet les maletes per viatjar fins a Miami, on s'han embarcat en un creuer de luxe. Durant la seva estada en aquest gran navili, recorreran diverses localitzacions del continent americà.

Una travessia que Pablo Castellano i María Pombo tenen pensat incloure en la pròxima temporada de Pombo. Però el que menys s'esperaven era que, un cop dins del vaixell, es trobarien diversos obstacles que posarien en perill aquestes gravacions.

Cartell de Pombo, la docusèrie de Maria amb la seva família

Segons ha revelat el compte d'Instagram Salseologia, alguns dels tripulants ja han posat en coneixement de l'organització el malestar per la presència de les càmeres d'Amazon Prime. Però aquí no en queda la cosa.

A més, han penjat diversos cartells per les diferents estades del navili on informen de la presència de la productora: “Komodo per a Amazon Prime filmarà avui al vaixell. Si no voleu aparèixer al vídeo, si us plau, informeu l'equip de televisió quan estigui gravant”.

Com es podia esperar, aquesta situació ha generat certa cohibició i malestar a la resta de viatgers. Tant és així que molts no han trigat a posar en coneixement de l'organització les seves queixes per les gravacions de la nova temporada de Pombo.

Muntatge de fotos de pla mitjà de María Pombo i el seu marit, Pablo Castellano, on tots dos apareixen amb rostre somrient

Pablo Castellano i María Pombo es guanyen nous enemics

Pablo Castellano i María Pombo han rebut diverses queixes de la resta de viatgers. I tot per la darrera decisió que han pres i que afecta, de manera directa, la resta de viatgers.

Aquest conegut clan espanyol ha volgut rendibilitzar el seu darrer viatge de luxe i, per això, han inclòs la seva estada en aquest vaixell en la darrera temporada de Pombo. Aquesta decisió ha provocat que les càmeres d'Amazon Prime hagin estat gravant per diverses estades.

Motiu pel qual diversos tripulants s'han vist cohibits a l'hora de passejar per les diferents zones del vaixell. I és que, segurament, han pagat una gran suma de diners per passar uns dies de vacances i gaudir de totes les comoditats.

Muntatge de fotos de dues captures de pantalla de les històries d'Instagram de @salseologia parlant de María Pombo

Aquesta informació s'ha revelat pel compte d'Instagram Salseologia, després que una persona anònima s'hi hagi posat en contacte:

“Tinc una amiga de vacances al mateix megacreuer pel Carib que la tribu dels Pombo. Em diu que al programa del creuer que els donen hi ha una activitat de «rodatge a bord» d'una productora per a Amazon Prime”.

A més, i per si no n'hi hagués prou, hi ha un altre tema que ha generat una gran polèmica al voltant d'aquest viatge. Tal com ha assegurat aquest compte, Pablo Castellano, María Pombo i la resta d'aquesta coneguda família no volien pagar els seus bitllets corresponents d'avió fins a Miami.

Segons ha transcendit, la productora només es feia càrrec de cobrir les despeses del creuer, però el vol fins a aquesta ciutat estatunidenca havia de córrer de la seva butxaca. Cosa que, segons sembla, no els ha fet gens de gràcia.

“El creuer sí, però els bitllets es veu que no volien pagar els “X” euros que costaven”, ha confirmat una confident de Salseologia. I encara que no li han deixat ensenyar la xifra, ha confirmat que María Pombo i la seva família han hagut de desemborsar una quantitat equivalent a “l'entrada a un bon pis”.

Per aquest motiu, i en un intent per no haver de fer front a aquesta despesa important, feia setmanes que contactaven amb diverses agències de viatges. I tot per intentar aconseguir una possible col·laboració amb ells.

➡️ Gent

Més notícies: