Primer pla d'Anabel Pantoja amb expressió seriosa i al fons Yulen Pereira amb gorra i auriculars parlant davant d'un micròfon d'Europa Press.
GENT

Yulen Pereira reapareix per donar-li un disgust a l'Anabel Pantoja

Yulen Pereira, l'ex d'Anabel Pantoja, ha donat unes dures declaracions contra ella després de destapar el seu embaràs

Yulen Pereira, destacat esgrimista i exparella de la popular col·laboradora de televisió Anabel Pantoja, ha decidit trencar el seu silenci. Ha reaparegut públicament per parlar de la relació actual que té ella i també del nadó que la jove està esperant.

En fer-ho, Yulen Pereira ha posat en dubte la sinceritat d'Anabel Pantoja i ha insinuat que li va ser infidel amb David Rodríguez, amb qui ara espera un fill. Aquestes declaracions han generat un gran enrenou en el món del cor i prometen ser un tema candent en els pròxims dies.

Yulen Pereira i Anabel Pantoja passegen pels carrers de Madrid agafats de la mà

Yulen Pereira trenca el silenci: insinua la infidelitat d'Anabel Pantoja

Després d'un període prolongat de silenci, Yulen Pereira ha reaparegut a l'escena mediàtica per parlar obertament sobre Anabel Pantoja. En una conversa amb Europa Press, ell no s'ha contingut en expressar les seves opinions sobre la seva exparella, de la qual es va enamorar a Supervivientes.

Exactament, en ser preguntat per la relació que ella actualment té amb Rodríguez, l'esportista ha deixat caure l'ombra la infidelitat. Sí, ha deixat caure que el va enganyar amb el seu xicot actual mentre estaven junts.

I ho ha fet afirmant que ella va començar la seva relació actual quan encara seguia amb ell: “Això és així. No sé si van ser banyes o no van ser banyes, però ella comença amb ell a la gira de la seva tieta pels Estats Units. Això no és que sigui un secret o una informació rara”.

Yulen Pereira amb gorra i auriculars al voltant del coll és entrevistat per un micròfon d'Europa Press davant d'un edifici modern.

“Jo crec que ella en aquell moment coneix David. I junts hi van ser, no és que sigui una informació falsa, és la realitat. Però, vaja, que aquest tema ja m'és igual completament, ja he passat pàgina fa molt”.

D'aquesta manera, Pereira ha deixat caure que, al contrari que el que es va insinuar en el seu moment, no va ser ell qui va enganyar Anabel. Ha establert que potser va ser ella qui va cometre la deslleialtat, perquè les dates no li quadren. I és que durant l'esmentada gira musical encara no havien trencat.

L'opinió de Yulen Pereira sobre l'embaràs d'Anabel Pantoja

L'embaràs d'Anabel Pantoja amb David Rodríguez ha estat un tema d'interès públic des que es va fer l'anunci. Per tant, a Yulen Pereira se li ha preguntat sobre aquest i ha estat igualment contundent. Ha dit: “Sense comentaris”.

Això sí, després s'ha animat a fer alguna declaració sobre això. Ha manifestat: “No estic ni content ni trist, no ho sé, si és el que ella buscava, doncs que sigui feliç. Però sí que m'ha sorprès, perquè amb mi no va parlar de ser mare, però deu haver trobat el millor moment”.

Muntatge d'Anabel Pantoja somrient amb els cabells recollits, un top taronja i la panxa destapada i David Rodríguez somrient amb una samarreta marró

Tot seguit, l'esgrimista ha afirmat que no donarà l'enhorabona personalment a la seva ex “perquè no tenim contacte. Però ja dic que li desitjo el millor a ella, als pares i poca cosa més”.

“Ella no em felicita a mi per res, jo tampoc el felicitaré per res. No és res més que això”, afegia.

Una resposta contundent i ferma que ha deixat clar que a ell, al contrari que a Omar Sánchez, l'exmarit de Pantoja, no li afecta aquest embaràs. Tant és així que ha admès que “tinc moltes coses més importants a la meva vida”.

Les declaracions de Yulen Pereira han encès les xarxes socials i han generat una onada d'opinions dividides entre els seguidors de totes dues figures. Mentre alguns donen suport a Pereira, altres defensen Anabel Pantoja i critiquen la decisió d'ell de fer públiques les seves sospites. Aquesta polèmica ha captat l'atenció de molts mitjans de comunicació i promet continuar sent un tema de discussió els pròxims dies.

➡️ Gent

Més notícies: