Muntatge d'Anabal Pantoja somrient i una foto seva embarassada
GENT

Tot sobre l'embaràs d'Anabel Pantoja: qui és el pare i per què està preocupada

Anabel Pantoja compleix el seu somni de formar la seva pròpia família i confirma que està embarassada de quatre mesos

Anabel Pantoja ha sorprès posant per a una coneguda revista embarassada de quatre mesos. Es tracta d'una notícia inesperada per a la gran majoria, però no ho és per a la influencer i la seva parella, David Rodríguez. Tal com ella mateixa ha explicat, feia mesos que ho intentaven i, per fi, han aconseguit complir el seu somni.

Tot i l'alegria, Anabel no ha pogut amagar la seva preocupació per l'evolució de l'embaràs. Ha reconegut que els primers mesos van estar plens de tensió per si el perdia, però afortunadament no ha estat així. El pare del nadó que espera la col·laboradora és David Rodríguez, que també està molt il·lusionat davant de la feliç notícia.

Anabel Pantoja confirma que està embarassada

Anabel Pantoja s'ha convertit avui en el personatge de la setmana. La influencer ha confirmat que està embarassada posant feliçment per a una coneguda revista. La neboda de la 'tonadillera' ha complert així el seu gran somni de formar la seva pròpia família i no pot estar més feliç.

Sobretot, perquè ho fa amb David Rodríguez, amb qui manté una relació molt estable. El fisioterapeuta s'ha convertit en el pare del primer fill d'Anabel i no hi pot estar més feliç. Tanmateix, Anabel ha reconegut estar molt preocupada per si finalment l'embaràs no arribava a terme.

Tal com ha explicat a la seva exclusiva per a Lecturas, el mes d'octubre passat va patir un avortament i això li ha fet sentir-se insegura. “L'any passat, a l'octubre, em vaig quedar embarassada, però no va poder continuar endavant, va ser de molt poc temps. Va ser un revés”, ha confessat.

És per això que la parella ha preferit ser cauta i esperar la confirmació del metge que tot va bé. “Al principi t'espantes i no vols il·lusionar-te per si no surt bé”, explicava alhora que reconeixia haver tingut “por”. Un cop passats els primers “mesos de seguretat”, Anabel reconeix estar “més tranquil·la”.

Anabel Pantoja compleix el seu somni de ser mare amb David Rodríguez

Anabel no és l'única que se sent feliç davant l'arribada del primer nadó. La seva parella, el fisioterapeuta David Rodríguez, també està molt il·lusionat davant la idea de ser pare. Malgrat els rumors, tots dos han demostrat que la seva relació és estable i han decidit fer el gran pas.

Post d'Anabel Pantoja a Instagram d'esquena al costat de David Rodríguez amb la mà al cul d'ella en blanc i negre el 2 de gener de 2024

Feia temps que tenien molt clar que volien formar la seva pròpia família, per això la notícia no ha estat cap sorpresa per a ells. “Compleixo el somni de tenir una família”, ha reconegut durant la seva entrevista.

Tot l'entorn d'Anabel s'ha alegrat per la notícia i la influencer ha revelat com s'ho va prendre la seva tieta. “Va ser molt bonic, es va emocionar”, explicava. Els seus cosins, Isa i Kiko, també eren coneixedors del seu embarassat i tots dos se n'han alegrat.

➡️ Gent

Més notícies: