Muntatge de Marta Riesco mirant de costat somrient amb un vestit negre al costat de Conchita Pérez mirant-la amb mirada desconfiada amb una americana rosa
GENT

La pregunta que Marta Riesco ha decidit vetar al polígraf de Conchita

Marta Riesco hauria decidit vetar certa pregunta el polígraf de Conchita que es nega a respondre

Marta Riesco se sotmetrà al polígraf de Conchita aquest pròxim dilluns a Ni que fuéramos. Un moment que molts esperen amb ganes, per descobrir per fi en quines coses menteix o diu la veritat la reportera.

Tot i que hi haurà una pregunta que Riesco ha preferit vetar i a la qual no respondrà. Tal com coneixíem aquesta mateixa setmana, tot indica que la reportera ja ha arribat a un acord amb Unicorn.

Segons sembla, i després de ni més ni menys que dos ajornaments, Marta Riesco hauria decidit acceptar l'acord econòmic que li oferia la productora d'Ana Rosa Quintana.

Captura de Marta Riesco amb María Patiño a 'Ni que fuéramos'

Exclusiva que donava el youtuber Javi Oliveira al seu canal. Marta guarda silenci sobre això i no sembla que tingui intenció de parlar, almenys de moment.

Així ho comunicava també als seus seguidors, que no han deixat de preguntar-li pel tema. Sobretot, tenint en compte que el 20 de juny passat era la data del judici.

D'aquesta manera, podem esperar que Riesco respongui a totes les preguntes llevat d'aquesta, la qual haurà d'ometre a causa d'un contracte de confidencialitat.

Marta Riesco se sotmetrà al polígraf de Conchita

A més, el polígraf suposa també la tornada a la televisió d'una de les cares més estimades de Sálvame i que ens ha acompanyat durant anys: Conchita.

"No sempre encerta i em fa por que ho feu amb mi", assenyalava Riesco. Tot i això, finalment accedia a sotmetre's a la temuda màquina de la veritat.

Les preguntes, tal com anunciaven, es dividiran en tres àrees: preguntes de persones populars, espectadors a través del xat i l'equip de guionistes del programa.

Mentre que, per la seva banda, Conchita, la poligrafista, s'encarregarà que el procés es dugui a terme amb totes les garanties necessàries .

Captura de Conchita Pérez, la poligrafista de Sálvame Deluxe

"Ho faré amb totes les garanties perquè vegis que funciona", va prometre a Marta Riesco. Encara més, els mateixos col·laboradors ja han pogut preparar diverses de les preguntes que li faran en ple directe.

Moltes, enfocades a la seva relació amb Antonio David, però també a la guerra personal contra Rocío Flores. I no només això, sinó que també busquen indagar en el seu passat i aquella tòrrida escena que suposadament va protagonitzar a Cantora quan era amiga d'Isa Pantoja.

Respondrà la Marta amb la veritat? De moment, ens queda esperar una mica més per descobrir els detalls ocults de la vida que fins ara no havien vist a la llum.

➡️ Gent

Més notícies: