Primer pla de Rocío Carrasco amb el rostre neutre
GENT

Rocío Carrasco i els detalls sobre la seva història d'amor amb Fidel Albiac

Rocío Carrasco va explicar a la seva primera docusèrie com va conèixer el seu marit actual

Rocío Carrasco no va tenir cap problema a compartir amb tota l'audiència de Telecinco la seva versió sobre com es va gestar, realment, la seva història d'amor amb Fidel Albiac. I ho va fer el 4 d'abril de 2021, durant una de les emissions de Rocío: contar la verdad para seguir viva.

Aquella nit, la protagonista d'aquesta producció audiovisual va parlar sobre un dels temes que més li ha marcat a la vida: la seva relació amb Antonio David Flores.

Durant aquest complicat relat, Rocío Carrasco va voler desmentir una de les sospites que va tenir l'exguàrdia civil durant el seu festeig. I és que hi va haver un moment en què es pensava que l'empresària li estava sent infidel. Una cosa que ella mateixa es va encarregar de desmentir a través d'aquest capítol.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco amb cares serioses
Antonio David va arribar a assegurar que Rocío Carrasco li havia estat infidel | e-noticies.cat

Segons va narrar la filla de 'La más grande', el seu malson va començar l'estiu de 1999. Aquell any, “Antonio David va començar a construir una història i, per demostrar que jo era mala mare, ell utilitzava que jo li havia posat les banyes”.

Cosa que, tal com va confirmar Rocío Carrasco, no va passar mai. Encara que, amb el pas de temps, es va penedir d'aquesta decisió. “Ho hauria d'haver fet”, va afegir tot seguit.

No obstant això, aquell mateix any va entrar en escena una de les persones més importants per a l'empresària avui dia: Fidel Albiac. Cosa que, segons sembla, no li va agradar gens a Antonio David.

Rocío Carrasco va parlar sobre la seva història amb Fidel Albiac: “El que ha explicat Antonio David és mentida”

A través del quart capítol de la seva sèrie documental, Rocío Carrasco va voler deixar clara una cosa: no li va ser mai infidel a Antonio David Flores. I per això va voler compartir amb tota l'audiència de Telecinco què és el que, segons ella, va passar aquell estiu de 1999.

Tal com va assegurar la televisiva, “aquell estiu apareix Fidel”. En aquest moment, la protagonista d'aquesta producció va comptar amb tota mena de detalls què va passar la primera vegada que va veure Albiac:

“Estava a la porta del xalet de casa de la meva mare menjant pipes i de sobte veig que va passant pel carrer amb una amiga de les meves cosines. Vaig sortir pel reixat, me'l van presentar i vaig dir: «hòstia!». No sabia on ficar-me”.

Rocío Carrasco en primer pla plorant a 'Contar la verdad para seguir viva'
Rocío Carrasco va desmentir tots aquests rumors | Mediaset

Ara bé, malgrat assegurar que mai no va ser infidel al pare dels seus fills, en aquell moment, Rocío Carrasco va sentir una fiblada evident pel seu marit actual. “Va ser un impacte gran quan el vaig veure. En aquell mateix moment, vaig saber que d'alguna manera era per a mi”, va confirmar la televisiva

Tanmateix, i encara que entre això només es va gestar una “amistat nua i crua”, segons sembla, l'arribada de Fidel Albiac no li va agradar gens a l'exguàrdia civil.

Després d'assegurar que feien moltes coses junts, Rocío Carrasco va voler desmentir, rotundament, els rumors infundats pel seu exmarit. “Em tornava boja, però jo era conscient que ell estava sortint amb una persona i jo no faria a ningú el que em van fer a mi”.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
Rocío Carrasco explica com va conèixer l'amor de la seva vida | Europa Press

“Tot allò que ha explicat Antonio David quan ens va veure és mentida. Jo el que vaig fer va ser acomiadar-me, me'n vaig anar a casa meva. Ningú estava a sobre de ningú, no és real, no és ni la seva veritat ni la meva, simplement no és real, ningú no es va espantar”.

A més, i per si no n'hi hagués prou, Rocío Carrasco també va revelar com va ser el seu primer petó amb Fidel Albiac. I és que, com tots sabem, després de posar fi al seu matrimoni, l'empresària va començar la història d'amor amb l'advocat:

“El nostre primer petó va ser meravellós, estava flotant. Va arribar la llum, la il·lusió, l'amor, el suport, la comprensió, van arribar moltíssimes coses bones. El que passa que han posat moltes traves, però no ho han aconseguit”.