Muntatge en primer pla d'Alejandra Rubio i Terelu Campos felices
GENT

Alejandra Rubio sap què passarà amb Terelu Campos després d'estrenar-se a TVE

Alejandra Rubio ha vist la seva mare reincorporar-se aquesta setmana a la feina

Alejandra Rubio està intentant afrontar com pot la mort de la seva àvia, María Teresa Campos. I la millor manera que ha trobat de fer-ho ha estat tornant a la seva feina com a col·laboradora a Así es la vida. Precisament a ella aquesta reincorporació li ha vingut tan bé que ha donat moltíssim suport a la seva mare, Terelu, en la seva tornada a la televisió.

Alejandra Rubio ha vist aquests dies que aquella ha tornat a TVE, concretament, a l'espai La Plaza. Després de veure la seva estrena, no ha tingut objeccions a parlar de què pensa d'aquesta nova feina per a la seva progenitora. Encara més, té molt clar el que li passarà amb aquesta.

Alejandra Rubio té clar què suposarà per a Terelu Campos aquest retorn a la tele

Alejandra Rubio, que aquests dies ha sorprès en revelar l'únic que vol de l'herència de la seva àvia, ha estat testimoni de la tornada de Terelu a la pantalla petita. Aquesta setmana s'ha estrenat com a col·laboradora de La Plaza de La 1, presentat per Jordi González. I ho ha fet concedint en primer lloc una entrevista on ha parlat llargament dels darrers temps de María Teresa.

Captura de Terelu Campos parlant al programa 'La plaça de La 1'
La mare d'Alejandra Rubio ha tornat a TVE amb una entrevista | RTVE

La noia l'ha vista tranquil·la, sincera i realment a gust a l'estrena d'aquest programa. I, com no podia ser altrament, la premsa ha volgut saber la seva opinió sobre aquest nou treball de la seva mare. En concret, diversos mitjans l'han esperada a les portes de Telecinco per descobrir el seu punt de vista.

Alejandra, tan educada com sempre, ha atès els reporters, tal com ha publicat Lecturas. Ho ha fet per deixar de manifest que se n'alegra molt perquè Terelu estigui novament a la televisió, que és el mitjà que l'apassiona.

De la mateixa manera, ha deixat clar que sap què passarà amb la seva mare a partir d'ara després d'aquesta estrena. És conscient que li vindrà molt bé aquest nou camí laboral per fer front a la gran pèrdua que ha viscut. En aquest sentit, ha afirmat: “Que ella estigui treballant i que estigui feliç, això és el més important”.

Alejandra Rubio i Terelu Campos en arribar al tanatori La Paz per acomiadar María Teresa Campos, a 05 de setembre de 2023, a Madrid
Alejandra Rubio, que ha donat suport a Terelu en la pèrdua de Teresa, està encantada amb el fet que hagi tornat a treballar | Europa Press

Alejandra Rubio dona suport incondicional a Terelu en el seu nou camí

Alejandra Rubio ha donat suport des del primer moment a la seva mare en la seva tornada a la tele, ja que, tal com ha indicat, té clar que li vindrà molt bé anímicament. I la veritat és que sembla que està sent així. Bona mostra és que Terelu ja ha tornat a fer publicacions a les xarxes socials, revelant la seva feina i fins i tot el seu pas pel programa Mañaneros de La 1.

Això sí, la neboda de Carmen Borrego no és l'única que està donant suport a Campos i animant-la en aquesta nova etapa. També ho estan fent molts seguidors que li deixen missatges realment positius i plens d'afecte.

Entre els comentaris que li estan enviant es poden llegir: “Molta sort, perquè realment t'ho mereixes. Ets una gran persona i molt responsable, per això de segur que tot t'anirà bé” i “M'alegro molt d'aquesta nova oportunitat de treballar que comences. Amb l'ànima i el cor trencat, com imagino que ho tens, l'ideal és estar ocupada per minorar el temps d'esquinçament”.

Sense oblidar que amics i coneguts de la família Campos, de la mateixa manera, li estan donant suport. Aquest seria el cas de Kike Calleja, que li ha escrit: “Ho faràs genial, perquè ets una gran professional. La teva mare et donarà forces i estarà molt orgullosa del teu nou camí”.