Primer plànol de Rocío Carrasco enfadada en un plató de Telecinco
GENT

El dia que Rocío Carrasco va explicar per què els seus fills li guardaven tanta rancúnia

Rocío Carrasco va explicar, entre llàgrimes, el motiu principal que s'amaga després de la nul·la relació que manté amb els fills

Rocío Carrasco té molt clar el motiu pel qual els seus fills, a hores d'ara, no hi tenen cap contacte. I això és una cosa que ella mateixa va revelar el passat 21 de març del 2021, durant un dels capítols de Rocío: contar la verdad para seguir viva.

Aquell dia, l'hereva universal de 'la más grande' va dedicar la primera emissió de la seva docusèrie a explicar tots els detalls sobre la seva relació complexa amb els seus fills.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco amb cares serioses
Rocío Carrasco va assenyalar Antonio David Flores com el principal responsable d'aquesta situació | e-noticies.cat

I és que, segons va revelar la mateixa Rocío Carrasco, la raó per la qual els joves li guarden tanta rancúnia no és altra que la constant influència del seu pare. “No se li ha qüestionat mai, sempre s'ha donat per veraç el que aquesta persona ha dit de mi”, va començar dient la televisiva.

Sense esmentar en cap moment Antonio David Flores, la protagonista d'aquesta docuserie va relatar diversos dels episodis que va viure al costat del seu exmarit. Una sèrie d'esdeveniments que, segons ella, explicarien la relació nul·la que manté, avui dia, amb els seus fills.

Rocío Carrasco va explicar per què no té relació amb els seus fills: “Faré que t'odiïn”

Rocío Carrasco està totalment convençuda que la influència que ha exercit Antonio David en els seus dos fills, ha estat la responsable de la relació nul·la que mantenen actualment. I així mateix ho va voler explicar durant la primera emissió de la seva docusèrie.

Durant aquest programa, la televisiva va anar recordant alguns dels episodis que, segons ella, explicarien per què els seus fills li guarden, segons sembla, tanta rancúnia.

Un d'aquests fets es va començar a produir després del divorci. Segons va revelar Rocío Carrasco, quan el seu ex “retornava els nens a la porta de la casa” sempre es repetia la mateixa escena:

Rocío Carrasco en primer pla plorant a 'Contar la verdad para seguir viva'
Rocío Carrasco recorda, entre llàgrimes, diversos esdeveniments del seu passat | Mediaset

“Al principi, jo sortia a buscar-los, feia que s'acomiadessin del seu pare i els ficava cap endins. Aleshores, ell m'insultava i aprofitava aquestes preses de contacte per dir-me: 'te'ls trauré i faré que t'odiïn'".

Després d'aquesta confessió, Rocío Carrasco no va tenir pèls a la llengua a l'hora d'assegurar que Antonio David “va tallar el vincle matern” amb ells. “És una persona que s'ha anat proclamant de pare modèlic i només li importa ell, res més”, va afegir a continuació.

A més, l'empresària també va lamentar que David i Rocío Flores hagin “crescut amb la mateixa versió que el món sencer”. “Per això li poso[el sobrenom]de 'pare impiu', perquè no té pietat amb els seus fills. No li ha importat mai el benestar”.

Rocío Carrasco va aprofitar l'ocasió per dedicar unes dures paraules a l'exguardia civil. I per això, va voler centrar-se en la mala relació que es va gestar entre ella i la seva filla gran:

“Això no es fa amb una criatura de cinc anys. Tu no pots treure a una nena la seva figura materna i això és el que ha fet. Ella volia estar amb mi i tenia passió amb sa mare que soc jo”.

Muntatge de fotos de Rocío Carrasco i els seus fills: Rocío Flores i David Flores Carrasco
Rocío Carrasco considera que els fills també són víctimes de l'exguardia civil | e-noticies.cat

Entre llàgrimes, Rocío Carrasco no va poder evitar esfondrar-se al recordar la delicada situació per la qual està passant. I és que, segons ella, Antonio David li ha tret el més important que tenia: els dos fills.

“Me'ls ha tret i ha fet que m'odiïn i tinguin aquesta imatge de mi[…]He tingut els meus fills morts en vida. He hagut de fer com que no en tinc, estant vius”.

Finalment, i després d'aquestes doloroses paraules, Rocío Carrasco va voler deixar molt clar una cosa. I és que ella no ha estat l'única víctima d'Antonio David Flores. “Ells també són víctimes dʻuna ment diabòlica”.