Primer pla de Rocío Carrasco somrient amb un micròfon a la inauguració del monument del seu pare, Pedro Carrasco

Rocío Carrasco i el dineral que està guanyant gràcies al museu de Rocío Jurado

Rocío Carrasco aclareix tots els dubtes que es van generar al voltant d'aquest projecte cultural

Rocío Carrasco va revelar a través de la seva docuserie, En el nombre de Rocío, la quantitat de diners que està guanyant actualment amb el museu dedicat a la seva mare, Rocío Jurado.

Després de la mort de 'la más grande', la dona de Fidel Albiac es va convertir en l'hereva universal de l'artista. Una situació que li ha fet més penes que alegries.

Imatge d'arxiu de Rocío Jurado, Rocío Carrasco i Fidel Albiac al casament de Sol Bohorquez i Borja Domeq
Rocío Carrasco ha fet realitat el somni més gran de la seva mare | Europa Press

I és que, després d'acceptar la darrera voluntat de la seva mare, Rocío Carrasco ha vist com la relació amb diversos membres de la seva família empitjorava de moment.

Tot i això, i lluny d'abandonar aquest repte, la presentadora de televisió fa anys que gestiona tot el patrimoni de l'artista. Incloent també els drets d'explotació de la imatge de la Jurado.

El passat 3 de juliol de 2022, Rocío Carrasco per fi va fer realitat un dels somnis més grans de la seva mare. I és que, després de 15 anys de lluita i negociacions, l'empresària finalment va poder inaugurar el Centre d'Interpretació Rocío Jurado.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A l'obertura d'aquest museu van ser-hi unes 500 persones, però també hi va haver diverses absències. Els membres més mediàtics del clan van decidir no acudir a la cita, però ella no va estar sola. Miguel Poveda,Carmen Borrego o el Maestro Joao són algunes de les cares conegudes que van viatjar fins a Chipiona per acompanyar la seva amiga en aquest moment tan especial.

Després de tot l'enrenou que es va generar al voltant d'aquesta inauguració, a Rocío Carrasco no li va quedar cap altra opció que aclarir alguns rumors. Per això, durant una de les emissions de la seva segona docusèrie, va confessar quants diners està guanyant gràcies al museu de la seva mare.

Rocío Carrasco revela els diners que s'embossa anualment: "Són 30.000 euros"

Rocío Carrasco va voler aclarir tots els dubtes sobre la polèmica obertura del museu de 'la més gran'. Per això, durant una de les emissions de la docusèrie dedicada a la seva mare, va revelar la veritable quantitat de diners que s'embutxaca anualment amb aquest projecte cultural.

En aquest capítol, la seva narradora va compartir tots els obstacles amb què es va trobar al camí i que van provocar el retard de l'obertura d'aquest centre.

Rocío Carrasco a la inauguració del museu de Rocío Jurado, acompanyada de dues autoritats
Rocío Carrasco aclareix tots els dubtes sobre la inauguració del museu de la seva mare | GTRES

I, encara que molts d'aquests contratemps han estat per qüestions alienes, Rocío Carrasco va deixar clar que també ha tingut problemes amb alguns dels membres de la família.

Tal com va confessar, durant tot aquest temps, va estar rebent pressions per part de la seva tia Gloria i la seva germana Gloria Camila. A més, la seva constant estira-i-arronsa amb Amador Mohedano van ser un problema per a ella.

Tot i això, i després d'haver estat acusada per part la seva família de lucrar-se de la memòria de la seva mare i d'"estimar diners", Rocío Carrasco va decidir parlar.

Durant un dels capítols, la televisiva va explicar tota la veritat sobre el conveni que va signar amb el govern de la localitat el 2020. A més, també va confessar la quantitat de diners que s'embutxaca anualment gràcies al museu de la seva mare:

"Des que Manolo García[alcalde del poble de Chipiona entre el 2004 i el 2011]es posa en contacte amb mi i m'envia aquest primer conveni, ja apareix una quantia. Se'm donen uns 24.000 anuals pel museu".

Però aquest conveni no es va arribar a signar mai. Per això, quan es va signar el 2020, les condicions van canviar completament. I és que, amb el pas de temps, la quantitat que rebria Rocío Carrasco va pujar a 30.000 euros anuals.

Després d'assegurar que no va perdre temps a discutir aquestes condicions, la presentadora de televisió va apuntar que "el nou equip de govern havia fet el compte de la vella".

Primer plànol de Rocío Carrasco amb una expressió seriosa
Rocío Carrasco va aclarir aquesta polèmica davant de l'audiència de Telecinco | Telecinco

Rocío Carrasco va voler compartir amb l'audiència de Telecinco el marge econòmic en què es mouen aquest tipus de convenis.

I és que, segons ella, "s'està donant el mateix per museus com el de Camarón o com el de Paco[de Lucía]".

A més, i abans de donar per tancada aquesta polèmica, la presentadora va deixar molt clar que ella no va discutir mai "de diners amb l'Ajuntament" de Chipiona.

"Són 30.000 euros a l'any que són una justificació que això té un preu, un valor", va sentenciar.